دانشگاه بزرگمهر قاینات

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

مراسم بزرگداشت نهم دی در دانشگاه بزرگمهر قائنات برگزار شد

به مناسبت سالروز حماسه نهم دی ماه، مراسم گرامیداشت این واقعه مهم روز چهارشنبه مورخ 95/10/08 در محل حسینیه شهدای مدافع حرم دانشگاه بزرگمهر قائنات برگزار گردید.

در این مراسم که جمعی از اعضای هیئت علمی، دانشجویان و کارکنان دانشگاه حضور داشتند، پس از پخش نماهنگی از سخنان مقام معظم رهبری در خصوص فتنه 88، حجه الاسلام اذانی از اساتید حوزه و دانشگاه به ایراد سخنانی در اهمیت گرامیداشت این روز پرداختند.

حجه الاسلام اذانی در این مراسم با اشاره به جایگاه ویژه و مهم امنیت در آیات و روایات مختلف اسلامی، امنیت را از مهمترین نعمات الهی برشمردند که امروزه نسبت به گذشته دامنه وسیع تری را در برگرفته است.

ایشان رمز ماندگاری نهم دی ماه را حضور خودجوش و حماسی عموم ملت اسلامی در برابر بدخواهان نظام اسلامی ذکر کردند و از دانشگاهیان خواستند ضمن حضور در برنامه هایی از این دست که نشان دهنده اقتدار نظام اسلامی است، در برابر توطئه های دشمن که بی شک همچنان ادامه خواهد داشت، بی تفاوت نبوده و هوشیار باشند.

گفتنی است مدیران، اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه بزرگمهر قائنات همچنین نهم دی ماه 95، در مراسم گرامیداشت این حماسه مردمی در محل مصلی قاین حاضر شده و همراه با مردم بصیر و ولایت مدار قائنات شعار مرگ بر فتنه گر سر دادند.

DSC06543.JPGDSC06545.JPGDSC06547.JPGDSC06548.JPGDSC06549.JPGDSC06552.JPG

خدمات وب