برگزاری جلسه انتخاب رشته در دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، انجمن دانشجویی ابوالمفاخر قائنات با همکاری دانشگاه بزرگمهر قائنات، اولین جلسات مشاوره و انتخاب رشته  کنکور سراسری به همراه کارگاه های آموزشی  معرفی رشته های دانشگاهی  در دانشگاه بزرگمهر قائنات به صورت رایگان برگزار کرد.

این جلسات که با حضور مشاوران مجرب، اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه و رتبه های برتر کنکور سال گذشته شهرستان با هدف، معرفی رشته های دانشگاهی و مشاوره انتخاب رشته خواهد بود.

گفتنی است مهندس کریمی فرماندار شهرستان قائنات به همراه براتی معاون سیاسی، للهی مدیریت آموزش و پرورش شهرستان از این مرکز بازدید کرد.

لازم به ذکر است جلسه مشاوره و انتخاب رشته فردا یکشنبه 20 مرداد از ساعت 9 الی 12 نیز در طبقه دوم ساختمان آموزشی دانشگاه نیز برگزار خواهد شد.