تکریم و معارفه رئیس دانشگاه بزرگمهر قائنات با حضور مسئولین استانی و شهرستانی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، صبح امروز با حضور دکتر خامسان رئیس دانشگاه بیرجند، حجت الاسلام رحمانی امام جمعه قاین، سلمان اسحاقی نماینده مردم شریف قائنات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی، مهندس کریمی فرماندار شهرستان قاین و اعضای شورای اداری شهرستان و بازاریان مراسم تکریم دکتر محمد حسین شفیعی میم رئیس سابق و دکتر سید احسان شکیب سرپرست دانشگاه بزرگمهر قائنات برگزار شد.

در ابتدای این مراسم حجت الاسلام رحمانی امام جمعه قاین در مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه بزرگمهر قاین گفت:دانشگاه بزرگمهر قاین چهره شهر است وهمان طور که از لحاظ علمی بایستی بهترین دانشگاه باشد به لحاظ تقوا و سلوک اجتماعی نیز باید بهترین باشد.

وی با اشاره به انتخاب دکتر شکیب به عنوان سرپرست دانشگاه بزرگمهر گفت:مطمئن هستم که با این حُسن انتخابی که به یک جوان به عنوان رییس دانشگاه شده است انقلاب سخت و قابل توجهی در این دانشگاه به وجود خواهد آمد.

امام جمعه قاین بر تعامل بین دانشگاههای شهرستان قاین تاکید کرد و گفت:امربه معروف و نهی از منکر و اقامه نماز و مسایل دینی باید در دانشگاههامورد توجه قرار گیرد.

در ادامه این مراسم سلمان اسحاقی نماینده مردم قاینات و زیرکوه گفت:تغییر و تحول در سیستم پویای دانشگاه نیازمند یک تفکر است.

وی درادامه با بیان این که مردم خطه قاینات و زیرکوه اهمیت زیادی برای تحصیل فرزندان خود قائل هستند گفت:این خصلت مردم قاینات و زیرکوه است که در کنار معیشت ،دین و علم برایشان مهم است.

وی با تاکید بر وحدت بین حوزه و دانشگاه گفت: این امر باید باید محکم تر شود.

نماینده مردم قاینات و زیرکوه در ادامه سخنان خود با بیان این که دغدغه شهر باید در دانشگاهها پیگیری شود گفت: اگر از تجربه دانشگاهها در پروژه های اقتصادی استفاده شود قطعا آن پروژه کمتر با شکست مواجه خواهد شد.

اسحاقی ادامه داد:دانشگاه محل فضیلت جویی است و معنویت بدون علم و علم بدون معنویت خسرالدنیا والاخره است و لذا معنویت را برای این که علم محقق شود به دانشجو بقبولانید.

نماینده مردم قاینات و زیرکوه ضمن تقدیر و تشکر از همراهی دانشگاه بیرجند در توسعه دانشگاه بزرگمهر خواستار ایجاد رشته های جدید دانشگاهی و حل مشکلات پرسنل شرکتی ازرییس دانشگاه بیرجند شد و گفت: دراین مسیر همکاری لازم را با مسئولین خواهم داشت تا آنچه حق شهرستان قاینات است محقق گردد.

کریمی فرماندار قاین نیز دراین مراسم گفت:هرکشوری به منابع انسانی توجه کند مسیر توسعه را با موفقیت بیشتری طی خواهد کردومسیر توسعه وتعالی از مسیر دانایی و تربیت می گذرد

وی افزود:یکی از مهمترین کارکردهای دانشگاهی این است که به شکوفایی استعدادهای فرزندان ما کمک کند.

کریمی با بیان این که یکی از مهمترین مولفه های رضایت مندی وتحرک پرسنل این است که اهمیت شغلی کارکنان فراهم شودگفت: درخواست ما از مسئولین و دست اندرکاران این است که چارت سازمانی دانشگاه بزرگمهرهرچه سریعترتکمیل شود.

دراین مراسم دکتر خامسان بابیان این که دانشگاه محور توسعه در هرجایی است گفت: دغدغه تربیت نسل متعهد در دانشگاهها باید بسیار مورد توجه باشد ورویکرد سنتی دانشگاه مبنی بر آموزشِ تنها باید کنار گذاشته شود.

وی افزود:از لحاظ زیر ساخت در دانشگاه بزرگمهر قاینات مشکل خاصی نداریم ودکتر شفیعی رییس سابق دانشگاه دراین زمینه اقدامات بسیار خوبی داشته اند.

دکتر خامسان در ادامه اظهارکرد: دانشگاه ها باید به سمتی برود که نیازهای جامعه را بر طرف کند و دانشگاه نسل جامعه محور و مهارت آموز و کارآفرین در دستور کار باشد.

وی ادامه داد:دانشگاه هایی که نتوانند در مرحله اول مشکلات خود وبعد هم مشکلات جامعه را حل کند قطعا حذف خواهد شد.

رئیس دانشگاه بیرجندبا بیان این که  اختصاص رشته جدید بر اساس ظرفیت منطقه و بر اساس برنامه تعریف شده خواهد بودگفت: قطعا براساس ظرفیت موجود رشته های جدید به دانشگاه اضافه خواهد شد.

وی در پایان از زحمات خیرین شهرستان قاینات که در توسعه فیزیکی دانشگاه پای کار بوده اند تشکرکرد.

دراین جلسه دکترشفیعی میم با ارائه گزارشی از فعالیت های انجام شده در طی مدت تصدی خود به ساخت و سازهای انجام شده در دانشگاه بزرگمهر اشاره کرد و گفت:یکی از دغدغه های ما تامین نیروی انسانی دانشگاه بود که با نامه نگاریهای فراوان 7 نیروی قراردادی جذب شدند ومجوز جذب 10 نیروی جدید از هیئت امنا گرفته شده است و درخواست ما از رئیس جدید دانشگاه این است که ادامه پیگیری ها برای جذب نیرو را داشته باشند.

وی به پروژه های نیمه تمام دانشگاه اشاره داشت وگفت:با شناختی که از دکتر شکیب دارم  امیدواریم که ایشان نیز پیگیر تکمیل پروژه ها و همچنین جذب رشته های جدید دانشگاهی باشند.

دکتر سید احسان شکیب سرپرست دانشگاه بزرگمهر قاین نیز پس از دریافت حکم مسئولیت خود با بیان این که منابع انسانی بزرگترین سرمایه های یک سازمان هستند گفت:یکی از دغدغه های من ،دغدغه پرسنلی و نیروی انسانی دانشگاه است.

وی افزود:دانشگاه به عنوان یک نهاد فرهنگ ساز و نهادی فعال در حوزه فرهنگی باید در ابعاد مختلف نقش خود را به خوبی ایفا کند.

شکیب با بیان این که رسالت اصلی دانشگاه آموزش است گفت:بر اساس سند راهبردی دانشگاه ، پیگیر جذب رشته های جدید خواهیم بود.