نشست خبری ریاست دانشگاه با اصحاب رسانه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، نشست خبری دکتر محمد حسین شفیعی میم رئیس دانشگاه بزرگمهر قائنات صبح امروز در اتاق ریاست دانشگاه  با حضور اصحاب رسانه برگزار شد.

دکتر محمدحسین شفیعی میم رئیس دانشگاه بزرگمهر قاینات در جمع خبرنگاران تصویب سند راهبردی دانشگاه را گام مهمی در جهت اجرای برنامه های دانشگاه داشته و اذعان کرد: بیش از ۵ سال است که درگیر تصویب سند راهبردی، چارت سازمانی و سازمان تفصیلی دانشگاه هستیم که شکر خدا این امردر سال جاری محقق شد.

وی ضمن اعلام هزینه کرد بالغ بر ۸ میلیارد ریال در حوزه عمرانی و بالغ بر ۲/۵ میلیارد ریالی در حوزه فرهنگی از ساخت و تکمیل زمین چمن مصنوعی دانشگاه به عنوان مهمترین این پروژه ها یاد کرد.

دکتر شفیعی میم، یکی از برنامه های در دست اقدام دانشگاه را تکمیل ساختمان دانشکده علوم انسانی عنوان کرد و گفت:،ساختمان خیریه ام الائمه مراحل آخر واگذاری به دانشگاه را طی می کند وبه محض دریافت ساختمان تغییر و تکمیل آن را شروع کرده و امیدواریم با توجه به اعتباری که در نظر گرفته شده ظرف یکسال بتوانیم این ساختمان را به بهره برداری برسانیم. که این ساخنمان به دانشکدۀ علوم انسانی اختصاص خواهد یافت.

وی از لغو  دومین همایش جغرافیا، محیط زیست و گردشگری به دلیل شیوع بیماری کرنا خبر داد و گفت: این همایش را در شهریورماه برگزار خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر این مجموعه ۱۲۰۰ دانشجوی فعال دارد به آمادگی دانشگاه جهت برگزاری کلاسهای غیرحضوری در صورت تعطیلی احتمالی اشاره کرد.