دعوت رئیس دانشگاه به حضور گسترده و پرشور دانشگاهیان در راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان

تاریخ: ۱۲ آبان ۱۳۹۸ ه‍.ش. نویسنده: محمدهادی قاسمی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمد حسین شفیعی میم ریاست دانشگاه  در پیامی از جامعه دانشگاهی بویژه اعضاء هیات علمی، کارکنان و دانشجویان برای شرکت در راهپیمایی روز ۱۳ آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی دعوت کرد.

متن پیام به شرح زیر است:

باسمه تعالی

13آبان در تاریخ معاصر ایران یکی از روزهای مهم آشکار کننده دست پنهان استکبار به شمار می‌رود. حضور شوم استکبار در ایران عزیز مملو از خیانت به منافع ملی این سرزمین بوده و ملت ما این خیانت‌ها و تحقیرها را هرگز از یاد نخواهد برد.

سیزدهم آبان، نقطه عطف تاریخی و روز سرنوشت ساز انقلاب اسلامی است که لبریز از مبارزات انسان‌های شریف و آزادی خواهی است که با ذلت ناپذیری از طاغوتیان به پا خاسته و مبارزه کرده اند. این نقطه با راهبری معمار کبیر انقلاب اسلامی در مبارزه با طاغوت زمانه و استکبار جهانی شور و جانی دوباره گرفت و با قیام دانش‌آموزان و دانشجویان آزاده و آزادی خواه امتداد و با انقلاب اسلامی به ثمر رسید و در نهایت در آبان ۱۳۵۸ به تسخیر لانه جاسوسی انجامید.

یوم الله ۱۳ آبان نه تنها برگی زرین از اسلام جویی و استقلال طلبی ملت بزرگ ایران است، بلکه مبدا تاریخ استکبارستیزی مردمی است که در طی بیش از ۴۰ سال در مقابل همه تهدیدات نظامی و اقتصادی و فرهنگی نظام سلطه ایستادگی کرده و امروز برآنند پس از شرکت در راهپیمایی عظیم اربعین حسینی، همچنان فریاد ایستادگی و مقاومت را در مقابل یزیدیان زمان سر دهند.

مردمی که با فداکاری های بی نظیر،  زیر سایه ولایت فقیه به استحکام ساخت درونی نظام پرداختند و امروز نیز با نصب العین قرار دادن بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری انقلاب (حفظه الله تعالی) می روند تا در جنگ اقتصادی نیز همچون جنگ نظامی و جنگ فرهنگی حماسه دیگری خلق کنند.

اینجانب با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی بویژه شهدای دانش آموز از دانشجویان آگاه، اساتید فرهیخته و کارکنان خدوم دانشگاه بزرگمهر قائنات دعوت مي نمايم همگام با سایر قشرهاي مختلف مردم شریف و انقلابی ایران اسلامی، با گام هایی استوار، مصمم و پرخروش در صفوفی به هم پیوسته در راهپیمایی باشکوه و سراسری ۱۳ آبان ضمن حضور گسترده خود بار دیگر وحدت، اقتدار و عزم ملی را برای پاسداشت دستاوردهای انقلاب به جهانیان نشان داده  و با آرمانهای امام راحل و اندیشه رهبر عظیم‌الشأن انقلاب، تجدید میثاق نماییم

محمد حسین شفیعی میم

رئیس دانشگاه

گفتنی است مراسم بزرگداشت روز ملی  مبارزه با استکبار جهانی، روز دوشنبه ۱۳ آبان ماه ساعت ۹ صبح  از میدان امام خمینی (ره) تا مصلی قاین برگزار خواهد.