دیدار ریاست دانشگاه با نماینده ولی فقیه در استان خراسان جنوبی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، صبح امروز دکتر شکیب به همراه سلمان اسحاقی نماینده مردم شریف شهرستان های قائنات و زیرکوه با حضور در دفتر آیت الله عبادی نماینده ولی فقیه در استان خراسان جنوبی با ایشان دیدار و گفتگو کرد.

در ابتدای این دیدار دکتر شکیب گزارشی از وضعیت و تاریخچه دانشگاه ارائه نمودند.
رئیس دانشگاه در ادامه با اشاره به اینکه فرهنگ در جامعه اسلامی ما زیربنا است و به دغدغه های فرهنگی باید توجه ویژه اشاره کرد و گفت: رسالت ما در دانشگاه تنها رسیدگی به امور آموزشی و علمی و صرفاً برگزاری کلاس‌های درس نیست، بلکه دغدغه امروز ما باید مسائل فرهنگی باشد.

وی در ادامه به نقش مساجد دانشجویی در معرفت افزایی دانشجویان اشاره کرد و گفت: یکی از مهمترین کانون های معرفت زایی و توجه دانشجویان درفضای مختلف فرهنگی و دینی دانشگاه ها، مساجد دانشگاهی هستند، که متاسفانه دانشگاه بزرگمهر قائنات از این نعمت محروم بوده که پیگیری ساخت این مهم در دانشگاه هستیم

حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای عبادی در ادامه  به گزارش رئیس دانشگاه بزرگمهر قائنات اشاره کرد و گفت: تجربه نشان داده علم بدون فرهنگ صحیح که ما از آن به عنوان تقوا یاد می کنیم، برای مردم جز ویرانی، جنگ و دزدی پیشرفته نداشته است،

رئیس شورای فرهنگ عمومی خراسان جنوبی ادامه داد: در دنیایی که علم بدون تقوا این چنین بن بستی را ایجاد می کند، لازم است که ما به عنوان مسلمان، طرح علم با تقوا را گسترش دهیم.

وی با بیان اینکه متاسفانه گزارش هایی به دست ما میرسد که بعضی مراکز آموزشی امور فرهنگی را ضعیف یا حتی حذف کرده‌اند، گفت: یکی از ارکان رشد در دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی، احیای فرهنگ اسلامی است، چرا که انسان خلقتاً فرهنگی است.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی رکن دیگر رشد برای دانشجویان را انجام امور عملی در کنار دروس تئوری دانست و افزود: باید دولت‌ها به دانشگاه‌ها نزدیک شوند و دانشجویان در انواع و اقسام مسائل حضور داشته باشند، چرا که تمام دانش دانشجویان در کنار مسائل تئوری نیاز به جنبه عملی نیز دارد.

حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای عبادی  با تاکید بر اینکه همان طور که هر جا دانشجویان جمهوری اسلامی ایران وارد شدند و به خوبی عمل کردند در فضای مجازی نیز می توانند با قدرت عمل کنند، بیان کرد: فضای مجازی را در اختیار دانشجویان قرار ندادند و باعث شد امروز فضای مجازی در اختیار بیگانه قرار گیرد و مشکلات بسیاری در بین نوجوانان و جوانان پس از شیوع ویروس کرونا و لزوم برگزاری آموزش در این بستر شد.

نماینده ولی فقیه در پایان با انتقاد از عدم اعتماد به توان نخبگان و دانشجویان کشور، خاطر نشان کرد: چرا در کشور به دانشجویانی که امروز در زمینه ساخت هواپیماهای جنگی و بدون سرنشین به دستاوردهای قابل قبولی رسیده‌اند، اعتماد نمی شود تا در زمینه ساخت هواپیمای مسافر بری ورود کنند؟ اگر به جوانان ایرانی اعتماد کنند قطعا می توانند نیازمندهای کشور را تولید کنند و بسازند، اما می بینیم که برای ورود هواپیمای دست دوم کشورهای غربی کلی مراسم می گیرند و فلان مدیری که در آن زمان مسئولیت داشته با کلی افتخار از آن یاد می کند! و قرارداد های نجومی با این کشورها می ببندند، اما به دانشجویان داخلی اعتمادی نمی‌کنند.