پیام رئیس دانشگاه به مناسبت 22 اسفند، روز بزرگداشت شهدا

تاریخ: ۲۲ اسفند ۱۳۹۷ ه‍.ش. نویسنده: محمدهادی قاسمی

متن پیام بدین شرح است:

بسم الرب الشهدا

وَلا تَحسَبَنَّ الَّذينَ قُتِلوا في سَبيلِ اللَّهِ أَمواتًا  بَل أَحياءٌ عِندَ رَبِّهِم يُرزَقونَ﴿ آل عمران آیه 169

در روزهای واپسن سال،عطر دل انگیز پاسداشت شهدا و ایثارگران به مشام عاطفه مان می­رسد که در این تقارن جان افزا به یادواره ­هایی از یک تاریخ رشادت و یک عمر از خودگذشتگی می­رسیم . زیباترین تاویل و شرح معنی از شانیت و منزلت شهدا را می توان در فرمایشات مقام معظم رهبری یافت آنجا که معظم له خون شهیدان را تضمین کننده استقلال ملت و سربلندی نظام جمهوری اسلامی برمی شمارند .

بی گمان حق شهیدان بر گردن ملت ما، بسی عظیم است و نظام جمهوری اسلامی امروز امانت شهیدان است. ما معتقدیم عزت و امنیت امروز کشور، مرهون مجاهدت و جانفشانی شهیدانی است که با بذل جان خود در راه دفاع از اسلام و حراست از مرزهای کشور، به عالی­ ترین مقام و درجه نزد خدای خود دست یافتند، و به برکت شهدای انقلاب و دفاع مقدس است که امروز، ایران اسلامی در عرصه­ های علمی ملی و بین­ المللی بر قله رفیع افتخار ایستاده است.

اینجانب ضمن گرامیداشت 22 اسفند که به نام روز شهید نامگذاری شده، برای خانواده های معظم شهدا و ایثارگران آرزوی بهروزی و سلامتی و برای خادمان بزرگوار شهدا و ایثارگران توفیقات روز افزون به منظور اعتلای فرهنگ والای ایثار و شهادت از درگاه احدیت مسئلت می نماید.

با امید به اینکه ما دانشگاهیان با بهره ­گیری از خرد جمعی و اتحاد و همدلی در عرصه­ های مختلف، با پیگیری مشی اعتدال و عمل به دستورات و احکام الهی، الگویی شایسته برای آحاد ملت به شمار آمده و به راستی قدردان شهیدان و خانواده معظم آنان باشیم. یاد همه شهیدان به حق پیوسته دفاع مقدس و انقلاب اسلامی ایران جاودان و راهشان مستدام باد.

محمد حسین شفیعی میم