پیام تسلیت رئیس دانشگاه به مناسبت درگذشت مهندس حمید رضا دولت آبادی دانش آموخته دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر سید احسان شکیب رئیس دانشگاه بزرگمهر قائنات در پی درگذشت مهندس حمید رضا دولت آبادی دانش آموخته رشته مهندسی مکانیک این دانشگاه پیام تسلیتی به شرح ذیل صادر کرد.

هوالباقی

کل من علیها فان و یبقی وجه ربک ذو الجلال و الاکرام

درگذشت دانش آموخته عزیز و گرانقدر این دانشگاه، مرحوم مهندس حمید رضا دولت آبادی، در روز عرفه خانواده دانشگاه بزرگمهر قائنات را ‏بسیار اندوهگین و داغدار کرد.

اینجانب از طرف خود و اعضای خانواده دانشگاه بزرگمهر قائنات ضمن ابراز تأسف و همدردی، این مصیبت را به خانواده محترم، دوستان و اساتید ایشان تسلیت عرض نموده و از درگاه ایزد منان، رحمت و مغفرت الهی برای آن مرحوم و سلامتی و شکیبایی برای بازماندگان مسئلت می نمایم.

سید احسان شکیب