دکتر شکیب در پیامی 22 اسفند روز بزرگداشت شهدا را گرامی داشت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه،دکتر سید احسان شکیب رئیس دانشگاه بزرگمهر قائنات  در پیامی ضمن گرامیداشت 22 اسفند گفت که باید با همت و هوشیاری و به مدد مدیریت جهادی ملهم از ایمان اسلامی، از ثمره‌ی خون شهدا پاسداری کنیم.

متن پیام بدین شرح است:

بسم رب الشهداءوالصدیقین

شهادت، عزت ابدی است و شهدا، طلایه‌داران عزت، استقلال و اقتدار ایران اسلامی هستند.
شهدای انقلاب چشمه‌های جوشان و پرطراوت حماسه‌های جاودان الهی‌اند که چهارچوب‌های جهان مادی را در هم شکستند و با صیانت از ثبات و امنیت و تمامیت ارضی کشور، قدرت و شکوه نهضت بزرگ دینی ایران را که به اخلاق، معنویت، عدالت، عقلانیت و آزادی سرشته شده بود؛ به رخ دنیا کشیدند. اکنون وظیفه‌ی ماست که با همت و هوشیاری و به مدد مدیریت جهادی ملهم از ایمان اسلامی، از ثمره‌ی خون شهدا پاسداری کنیم و راسخانه با گام‌های بلند و استوار به‌سوی عزت و پیشرفت کشور در تمامی عرصه‌ها حرکت نماییم.
نام گذاری ۲۲ اسفند ماه به منظور تکریم و تجلیل از مقام والای شهدا، به عنوان روز بزرگداشت شهدا و سالروز صدور فرمان حضرت امام خمینی (ره) مبنی بر تأسیس بنیاد شهید انقلاب اسلامی، بیانگر مقام رفیع و با شکوه شهیدان و نمایان گر قداست خون شهیدان است.

اینجانب این روز را که به نام مقدس شهدا نامگذاری شده است را به نمایندگی از دانشگاهیان دانشگاه بزرگمهر قائنات به خانواده‌های معظم شهدا، جانبازان، ایثارگران سرافراز ایران اسلامی تبریک عرض نموده و نسبت به مقام والای شهدا ادای احترام می‌نمایم.

امید است در راستای ترویج ایثار، شهادت و شناخت و کسب معرفت از شهدا گام برداریم و همواره پیرو آرمان و راه شهدا باشیم. ان شاءالله

سید احسان شکیب