دیدار هیات رئیسه دانشگاه با فرمانده سپاه شهرستان قائنات

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بزرگمهر، صبح امروز دکتر سید احسان شکیب به همراه دکتر کهن ترابی معاونت دانشجویی و فرهنگی، دکتر مودودی، معاونت آموزشی و پژوهشی و پورحاتم رئیس اداره حراست دانشگاه با سرهنگ فرحبخش، فرمانده سپاه شهرستان قاین، دیدار کرد.

در ابتدای این دیداردکتر شکیب رئیس دانشگاه بزرگمهر ضمن تبریک انتصاب سرهنگ فرحبخش به فرماندهی سپاه شهرستان قائنات، گفت: بقا و حیات یک مجموعه علمی به حضور دانشجو و فعالیت پژوهشی و کاربردی وابسته است. ایشان در ادامه یادآور شدند که در طرح رصد آمار اشتغال دانش آموختگان وزارت علوم تحقیقات و فناوری در بین دانشگاه های سراسر کشور ، دانشگاه بزرگمهر قائنات رتبه ی سوم کشوری را کسب کرده که نشان از کاربردی بودن آموزش دانشگاه  است.
سرهنگ فرح بخش در این دیدار به بحث علم و دانش که در گام دوم انقلاب تبیین شده است اشاره کرده وگفت: گام دوم انقلاب راهنما است که ۴۰سال پیش رو را نمایش میدهد. وی با اشاره به اینکه در بیانیه ی گام دوم انقلاب به امید و نگاه خوشبینانه نسبت به اینده تاکید شده است، گفت: در هر کشوری نیروی انسانی حرف اول را میزند و ما باید از سرمایه چهل میلیون نیروی جوان در کشور استفاده کنیم. و باید روحیه جهادی زمان جنگ را تقویت و نیروهای جهادی و انقلابی تربیت نماییم.