امام جمعه قاین و روسای حوزه های علمیه شهرستان با سرپرست دانشگاه دیدار کردند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، ظهر امروز حجت الاسلام و المسلمین رحمانی امام جمعه قاین به همراه حجت الاسلام و المسلمین علی پور، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان و حجت الاسلام و المسلمین ابطحی مدیر حوزه علمیه جعفریه، حجت الاسلام و المسلمین یاوری رئیس حوزه سفیران هدایت و سرکار خانم ترسی مدیر حوزه علمیه خواهران با دکتر شکیب رئیس دیدار نمودند.
در این دیدار مدیران حوزه های علمیه شهرستان با اشاره به اهداف مشترک حوزه و دانشگاه بر همکاری های دوجانبه تأکید داشتند.
دکتر شکیب در این دیدار با اشاره به اینکه همواره وحدت حوزه و دانشگاه یکی از آرمان های انقلاب بوده است، بر اجرای برنامه های مشترک و استفاده از ظرفیت ها و فرصت ها جهت رسیدن به اهداف و آرمان مورد نظر تأکید نمود. ایشان با اشاره به کتاب دغدغه های فرهنگی مقام معظم رهبری و ابراز نگرانی ایشان در حوزه فرهنگی علیرغم وجود دیگر نگرانی های اقتصادی و ...گفت: علم باید همراه با تهذیب و اخلاق باشد زیرا که علم ابزاری برای خدمت و آسایش انسان هاست ولی اگر علم بی جهت و تهی از دین و معرفت باشد حاصلش ویرانی و تباهی خواهد بود.
ایشان ضمن توجه ویژه حوزه فرهنگی دانشگاه به مباحث معنوی افزود:  دانشگاه نگاه ویژه به موضوعات فرهنگی و آسیب های اجتماعی در خصوص سراهای دانشجویی دارد و امیدواریم حوزه علمیه با پیشنهاد های و رهنمودهای خود در این زمینه ما را یاری نماید.