دیدار رئیس دانشگاه با فرمانده سپاه قاین

تاریخ: ۲۲ اسفند ۱۳۹۷ ه‍.ش. نویسنده: محمدهادی قاسمی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، ظهر امروز دکتر شفیعی میم به همراه پورحاتم مدیر حراست دانشگاه با حضور در دفتر فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان قائنات با سرهنگ هزاری دیدار کرد.

دکتر شفیعی میم ریاست دانشگاه در این دیدار ضمن گرامیداشت یاد شهدا افزود: یاد و خاطره شهیدانی که با اخلاص برای اعتلای کشور تلاش کرده اند را همیشه باید گرامی داشت.

ایشان در ادامه با اشاره به فعالیت های فرهنگی دانشگاه اشاره کرد و گفت: در حوزه فرهنگی به تعبیر مقام معظم رهبری جذب حداکثری در چارچوب نظام، شرع و عرف مد نظر بوده و دانشجویان به هر حوزه ای که علاقه مند بوده اند فعالیت داشته اند.

در این دیدار سرهنگ هزاری ضمن گرامیداشت روز شهدا و خیرمقدم، به فرمایش مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: دانشگاه ملت را می تواند بسازد و دانشگاه  باید محل علم آموزی باشد. ایشان از اهتمام ویژه ای که ریاست دانشگاه به فعالیت های فرهنگی و بسیج دانشگاه دارند تقدیر و تشکر کرد.