مدیر امور شعب بانک رفاه استان خراسان جنوبی با ریاست دانشگاه دیدار کرد

تاریخ: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ ه‍.ش. نویسنده: محمدهادی قاسمی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه،صبح امروزسید مرتضی موسوی مقدم، مدیر امور شعب بانک رفاه کارگران خراسان جنوبی همراه با احمد مرتضایی، رئیس تسهیلات امور شعب استان و حسین ایوبی رئیس شعبه شهرستان قاین با حضور در دفتر ریاست دانشگاه، با رئیس دانشگاه دیدار و گفت‌وگو کردند.

در ابتدای این دیدار دکتر محمد حسین شفیعی میم رئیس دانشگاه بزرگمهر قائنات ضمن خیر مقدم و تبریک حلول ماه مبارک رمضان، گزارشی از فعالیت های علمی و پژوهشی دانشگاه را ارائه نمودند و افزودند: در صورت ارائه امکانات و تسهیلات مناسب این دانشگاه تمایل به همکاری با بانک رفاه را دارد.

در ادامه این دیدار مدیر امور شعب بانک رفاه خراسان جنوبی به معرفی توانمندی ها و ظرفیت های این بانک پرداخت و بر ادامه ارتباطات و تعاملات سازنده دانشگاه و بانک تاکید کرد.