پیام ریاست دانشگاه به مناسبت 17 مرداد روز خبرنگار

تاریخ: ۱۷ مرداد ۱۳۹۷ ه‍.ش. نویسنده: محمدهادی قاسمی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمد حسین شفیعی میم رئیس دانشگاه بزرگمهر قائنات به مناسبت 17 مرداد ماه، "روز خبرنگار" ضمن تبریک این روز به کلیه اصحاب محترم رسانه پیامی را صادر کردند.

که متن پیام بدین شرح است:

«ن والقلم و ما یسطرون»

سوگند به قلم و آنچه می‌نویسد. (قلم:1)

هفدهم مرداد ماه یادمان شهادت مظلومانه محمود صارمی، خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی، "روز خبرنگار" نامیده شده است. این روز بهانه ای برای یادآوری و گرامی داشت جان فشانی های صدها خبرنگار، روزنامه نگار و تصویرگر رسانه ها در عرصه های مختلف سیاسی، اقتصادی و اجتماعی است، روزی یادآور مجاهدت های زنان و مردانی حقیقت طلب است که، بیرق بزرگ " آگاهی بخشی" را برافراشته نگاه داشته و خاضعانه و بی ادعا وجود خویش را چراغ راه جامعه کرده اند؛ که بی شک،دستیابی به قله‌های پیشرفت،سربلندی و سعادت کشور ، مراقبت از منافع ملی و مصالح مردم و آرمان‌های ارزشمند انقلاب اسلامی جز با تلاش متعهدانه و مخلصانه کلیه عزیزان اصحاب رسانه به ویژه خبرنگاران عزیز ممکن نمی‌شود.

اینجانب یاد شهدای عرصه خبر و اطلاع رسانی و همچنین شهید محمد ناصر ناصری همشهری عزیزمان که همراه با شهید محمود صارمی در کنسولگری ایران در مزار شریف به شهادت رسیدند را گرامی داشته و روز خبرنگار را به همه خبرنگاران، اصحاب رسانه، خانواده بزرگ مطبوعات و جامعه اطلاع رسانی تبریک عرض نموده و از همراهی، توجه و اهتمام ویژه اصحاب رسانه در انعکاس اخبار و اطلاع رسانی از فعالیت‌های دولت تدبیر و امید، خدمات نظام و مشارکت صادقانه عزیزان در جهت پیشبرد اهداف والای «دانشگاه بزرگمهر قائنات»، دانشگاه پیشرو در پرتوی اخلاق و دانش، تشکر و قدردانی نموده و از درگاه خداوند متعال، تداوم عزّت و اهتمام مسؤولانه شما عزیزان را در روایت آزادی و حقگویی در عرصه آگاهی بخشی آرزومندم.

با آرزوی توفیق
محمد حسین شفیعی میم