پیام تسلیت رئیس دانشگاه بزرگمهر قائنات به مناسبت شهادت سردار رشید اسلام سرلشکر حاج قاسم سلیمانی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در پی شهادت سردار رشید اسلام، سرلشکرحاج قاسم سلیمانی ، رئیس دانشگاه بزرگمهر قائنات،  پیام تسلیتی صادر کرد.

متن پیام "دکتر محمد حسین شفیعی میم" بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیهِ فَمِنْهُم مَّن قَضَی نَحْبَهُ وَمِنْهُم مَّن ینتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا

بار دیگر یکی از مردان الهی و هم تبار عاشورائیان به فیض عظیم شهادت نائل آمد. ضایعه شهادت سردار رشید اسلام حاج قاسم سلیمانی در راه دفاع از حریم اهل بیت و در مقابل تروریست های تکفیری،برگ زرینی دیگر بر کارنامه افتخارات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و برگ ننگین دیگری بر سیاهه اعمال تروریست های مزدور ارتجاع و استکبار افزود.
شهید سلیمانی نمونه ای ارزشمند و بزرگ برای جوانان بود که بر سر دفاع از ارزشهای امام و نظام مقدس اسلامی جان خود را تقدیم انقلاب، مردم و رهبر عزیزمان کرد .
رحمت خدا بر شهید حاج قاسم سلیمانی و بر همه‌ مجاهدان راه حق. اینجانب به نمایندگی از خانواده دانشگاه بزرگمهر قائنات، این ضایعه را به محضر ولی عصر ارواحنا له الفدا، مقام معظم رهبری(مدظله العالی)، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، عموم مردم قهرمان ایران، همرزمان مؤمن و دلاور و بويژه همسر گرانقدر و فرزندان عزیز ایشان تبریک و تسلیت عرض نموده و امیدواریم پروردگار متعال بر درجات این شهید عزیز بیافزاید و همه ما را بر صراط مستقیم و ادامه جهاد و راه آن سردار شهید پایدار نماید.

دکتر محمد حسین شفیعی میم