سرپرست امور شعب بانک انصار با ریاست دانشگاه دیدار کرد

تاریخ: ۱۳ تیر ۱۳۹۷ ه‍.ش. نویسنده: محمدهادی قاسمی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، بمنظور گسترش روابط و همکاریهای دوجانبه بانک انصار و دانشگاه بزرگمهر قائنات، روز گذشته هادی پهلوان ، مدیریت شعب بانک انصارخراسان جنوبی به همراه اشکان بذر افشان، جانشین مدیر شعب، سبحان علی آبادی، مدیر دایره فناوری اطلاعات بانک انصار استان خراسان جنوبی و حسن کاظمی رئیس شعبه شهید کاوه شهرستان قاین با حضور در دفتر ریاست دانشگاه، با رییس دانشگاه دیدار و گفت‌وگو کردند.

در ابتدای این دیدار دکتر محمد حسین شفیعی میم رئیس دانشگاه بزرگمهر قائنات ضمن خیر مقدم ، گزارش مختصری  از فعالیت های علمی و پژوهشی دانشگاه را ارائه نمودند.
در ادامه این دیدار پهلوان ضمن تشکر از همکاری صورت گرفته، به معرفی توانمندی ها و خدمات بانک انصار پرداخته و بر ادامه همکاری و تعاملات سازنده با دانشگاه در حوزه های مختلف تاکید داشتند.  از جمله موارد مهم مطرح شده طرح های رضوان،حاتم،تسهیلات قرض الحسنه، تسهیلات براساس گردش حساب ها، طرح عضویت، وام های خدمات رفاهی به دانشجویان، خدمات و قابلیت های  الکترونیک بانک توسط ایشان در این جلسه بود.
در پایان دکتر شفیعی میم رییس دانشگاه ضمنتشکر مجدد از حضور پرسنل بانک انصار و آرزوی ادامه همکاری ها و تعاملات بیشتر نیز یادآور شدند که کلیه طرح ها و توانمندی ها به اطلاع امور مالی و پرسنل دانشگاه به منظور بهره وری از آنها خواهد رسید.