نمودار (چارت) سازمانی دانشگاه بزرگمهر قائنات تصويب و ابلاغ شد

تاریخ: ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ ه‍.ش. نویسنده: محمدهادی قاسمی

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، نمودار سازماني دانشگاه بزرگمهر قائنات پس از طي مراحل طولاني قانوني و پیگیری های مجدانه رییس دانشگاه به تصويب وزير علوم تحقيقات و فناوري جهت اجرا ابلاغ شده است.

در راستای توسعه و گسترش همه جانبه دانشگاه بزرگمهر قائنات و با توجه به پیگیری های به عمل آمده و تلاش مستمر ریاست محترم دانشگاه و در اجرای مصوبه سوم از صورتجلسه هفتمین نشست هیات امنای دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی خراسان جنوبی، نمودار سازمانی دانشگاه تصویب و ابلاغ گردید.

دکتر شفیعی میم ریاست دانشگاه  با تاکید بر این که ساختار سازمانی شالوده اصلی يک مجموعه بوده که ارتباط بين واحدها، حدود اختيارات، سلسله مراتب و سطوح تصميم گيري را در دانشگاه مشخص مي نمايد گفت: با اينکه دانشگاه بزرگمهر قائنات در سال 93 از دانشکده به دانشگاه ارتقاء پيدا كرده، اما ساختار سازماني آن به همان صورت دانشكده باقي مانده بود، که از همان ابتدا تاسیس براي اصلاح ساختار سازماني دانشگاه رایزنی های زیادی صورت گرفت.

ریاست دانشگاه ادامه داد: در سال 1394 نمودار سازماني دانشگاه در قالب 3 معاونت و 3 مدیریت و یک مرکز از طرف رییس دانشگاه پيشنهاد شده، و به تایید مدیریت بودجه و تشکیلات وزارت نیز رسید اما مورد تاييد هيات امناء و قائم مقام وزیر قرار نگرفت.

دکتر شفیعی میم گفت:  سرانجام پس طي مراحل طولاني قانوني و تصويب نمودار سازماني دانشگاه با 2 معاونت، 6 مديريت، یک مرکز و 3 اداره /گروه، در بهمن ماه امسال به تصویب و امضاء وزیر محترم علوم تحقيقات و فناوري جناب آقای دکتر غلامی رسیده و به دانشگاه نیز ابلاغ شده است، که با ابلاغ این نمودار دانشگاه بزرگمهر قائنات شناسنامه سازمانی خود را پیدا کرده است.