نشست معاون دانشجویی وزارت علوم با مدیران و دانشگاهیان شهرستان قائنات

تاریخ: ۲ اسفند ۱۳۹۷ ه‍.ش. نویسنده: محمدهادی قاسمی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر صدیقی، معاون محترم وزیر علوم و رییس سازمان امور دانشجوئی در حاشیه کلنگ زنی و افتتاحیه دانشگاه بزرگمهر قائنات در نشستی با مدیران و دانشگاهیان شهرستان قائنات شرکت کرد.

در ابتدای این نشست دکتر محمد حسین شفیعی میم رئیس دانشگاه قائنات ضمن خیر مقدم به مسئولین،با ارائه گزارشی از فعالیتهای دانشگاه بزرگمهر قاین از بدو تاسیس تا کنون گفت: این دانشگاه درحال حاضر با 1300 دانشجو وبا داشتن 30 کادر اداری اداره می شود و حدود دو هفته است که نمودار سازمانی دانشگاه ابلاغ شده است  .

دکتر شفیعی میم ادامه داد: در حال حاضر دانشگاه بزرگمهر قاین در مساحتی بالغ بر 5 هزار مترمربع فضای آموزشی و ورزشی فعال است اما از لحاظ نیرویی و تجهیزات فقیر هستیم.

وی خواستار همکاری و همراهی مسئولین وزارت علوم برای ساخت خوابگاه دانشجویی پسران و تجهیزات خوابگاه دختران و همچنین تجهیزات بیشتردر دانشگاه بزرگمهر قاینات شد.

دکتر صدیقی معاون وزیر علوم، تحقيقات و فناوري و رئيس سازمان امور دانشجوئي در نشست با جمعی از دانشجویان واساتید دانشگاها بزرگمهر  قائنات گفت: توسعه آموزش عالی پس از پیروزی انقلاب اسلامی توسعه بسیار شگرفی بوده است.

وی افزود:در دسترس قرار دادن آموزش عالی برای همه قشرهای مختلف جامعه در حال حاضر امکان پذیر است و از سال آینده حدود 85 درصد دانشگاهها بدون آزمون امکان پذیر خواهد بود.

معاون وزیر عتف با بیان این که صندلی های خالی زیادی در مجموعه آموزش عالی داریم گفت: بایستی دانشگاهها به سمتی بروند که متناسب با نیاز جامعه و منطقه جذب دانشجو داشته باشند.

رییس سازمان امور دانشجویان به طرح احداث زمین های چمن مصنوعی در داخل دانشگاههای  کشوراشاره کردو گفت: راه اندازی خوابگاههای دانشجویی با در اختیار گذاشتن منابع بانکی با تنفس 2 ساله به خیرین از جمله طرحهایی است که دانشگاه می تواند با همکاری خیرین نسبت به ساخت خوابگاههای دانشجویی اقدام کنند.

دکتر صدیقی با بیان این که دانشگاه یک نهاد انسان ساز است و باید افزایش کیفیت در آموزش عالی مدنظر باشد گفت: در ساخت و تکمیل فاز 2 آموزشی دانشگاه بزرگمهر قاین از اعتبارات ملی کمک خواهیم کرد.

کریمی فرماندار قاین در این مراسم با بیان  این که دانشگاه کلید آینده کشور است گفت:دانشگاه، انسان ها وسرمايه هاي اجتماعي و نيروي انساني ماهر، آگاه و توانمند براي اداره جامعه در حوزه هاي مختلف را  تربيت مي كند. دانشگاه، کارخانه انسان سازي است كه محصول آن تربيت انسان هاي كارآمد، فرهيخته و توانمند است.

وی  در ادامه، با اشاره به اینکه در عصري به سر مي بريم که قدرت در دانائي است؛افزود: دانشگاه،كمك مي كند انسان به سمت رشد و تعالي در حيطه هاي مختلف حركت نمايد.

مهندس کریمی  به پیشرفت 30 درصدی سالن آمفی تئاتر دانشگاه اشاره کرد و گفت: برای تکمیل این ساختمان یک و نیم میلیارد نیاز است و امیدواریم که در تکمیل ساخت و سازهای دانشگاه کمک شایانی به دانشگاه بزرگمهر قاین داشته باشید.

تامین خوابگاه دانشجویی از دیگر درخواست های فرماندار قاینات بود که خواستار همراهی و همکاری بیشتر مسئولین وزارت علوم به شهرستان قاین شد.

حجت الاسلام رحمانی امام جمعه قاین نیزدراین جلسه با بیان این که کارهای علمی و ورزشی هردو هدفهای کوتاه مدت هستند گفت:علم را نمی خوانیم به صرف این که دانشمند باشیم بلکه آن را فرامی گیریم که  از رهگذر علم به قله انسانیت نائل شویم .

وی ضمن تشکر از مسئولین وزارت علوم از آنها خواست تا به مدیران دانشگاهی اعلام شود که وظیفه حراست و مواظبت از دانشجویان فقط در چارچوب دانشگاه نیست و باید در خارج از محیط دانشگاه نیز نظارت و حراست وجود داشته باشد.

در ادامه این نشست از خیرین دانشگاه، اعضای بنیاد حامیان دانشگاه و مدیریت  و کارشناسان طرح و برنامه  دانشگاه تقدیر شد.