پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت هفته دولت و روز کارمند

تاریخ: ۴ شهریور ۱۳۹۸ ه‍.ش.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، دکتر محمدحسین شفیعی میم، رئیس دانشگاه بزرگمهر قائنات با صدور پیامی، روز کارمند را به کارکنان دانشگاه تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح است:

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم

هفته دولت فرصت ارزشمندی است تا قدردان زحمات، تلاش ها، جان فشانی ها و از خود گذشتگی های شهدای ملکوتی دولت به ویژه شهیدان رجایی و باهنر باشیم. بی شک تجلی افکار و معانی ارزشمند این شهیدان والامقام، الهام بخش تلاش و روشنی بخش مسیری است که دستیابی به رشد، توسعه، اقتدار و سرافرازی کشور را به دنبال خواهد داشت. به همین مناسبت روز چهارم شهریورماه به پاس تجلیل از خدمات و ایثارگری خدمتگزاران مردم در نظام اسلامی، به نام روز کارمند نام گذاری شده است.

روز کارمند، تجلیل از انسان های شایسته ای است که هدفشان خدمت به مردم و کسب رضای پروردگار است. آنان که همه همت و تلاششان گشایش گره های زندگی انسان ها، رفع مشکلات و ایجاد آرامش در جامعه است، و در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بخش مهم و اساسی اداره امور کشور را برعهده دارند. کار و فعالیت کارمندان، به عنوان عضو فعال جامعه و خدمتگزار ملت، شایسته تقدیر و ستایش است. ازاین رو سزاوار است امروز را قدر بدانیم و در بزرگداشت مقام ارزشمند و والای کارمندان کشور بکوشیم زیرا که موفقیت و پیشرفت هر نهاد، ارگان و سازمانی به تخصص، تعهد کاری و اخلاقی نیروی انسانی آن وابسته است و بی‌شک نادیده گرفتن کرامت و حرمت چنین سرمایه‌ای برای هر مجموعه‌ای خسارت‌بار خواهد بود.

بدون تردید تلاش این قشر شریف در همه نهادها و سازمان ها زمینه‌ ساز توسعه و پیشرفت هستند، و در مجموعه دانشگاهی ما نیز مسئولیت های سنگین به عهده کارمندان پرتلاش بوده، و هیچ کوششی در جهت ارتقاء کیفیت خدمات و ایجاد رضایت در ارباب ‌رجوع بدون همت و همراهی این عزیزان موفق نیست و به ثمرنخواهد رسید.

اینجانب ضمن گرامیداشت نام و یاد شهدای عظیم الشأن دولت، فرا رسیدن هفته دولت و روز کارمند را به کلیه کارمندان عزیز که خالصانه در اعتلای اهداف و آرمان های دانشگاه تلاش می کنند تبریک و تهنیت عرض نموده و از خداوند متعال برای این عزیزان بهروزی، موفقیت و سلامتی آرزومندم. امید است با کمک، همکاری و همراهی همه كاركنان دانشگاه در بهبود كيفيت كليه فعاليت ها در مسیر رشد و اعتلای دانشگاه بزرگمهر قائنات و خدمت رسانی به جامعه دانشگاهی و جلب رضاي باري‌تعالي موفق‌تر از گذشته حركت نمائيم.

محمد حسین شفیعی میم