طرح تصفيه پساب خاكستري در خوابگاه دانشگاه بزرگمهر قائنات اجرا شد

دکتر محمد حسین شفیعی میم رئیس دانشگاه بزرگمهر قائنات از اجراي طرح تصفيه پساب خاكستري در راستای تحقق دانشگاه سبز در مجموعه خوابگاه خواهران قائم آل محمد (عج) اين دانشگاه خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، رئیس دانشگاه با اشاره به دستاوردهاي اين دانشگاه در حوزه مديريت سبز افزود: اين طرح با هدف صرفه جويي در مصرف آب دانشگاه و با هزينه بالغ بر 900 میلیون  ريال اجرا شد. وي اظهار کرد براي اجراي اين طرح، ابتدا فاضلاب خاکستری مجموعه خوابگاه خواهران با جمعيت حدود دویست دانشجو (شامل حمام ، رختشورخانه، روشويي و کف‌شور) جداسازی شده و پس از تصفيه در يك سپتیک جمع آوري مي گردد.
وی با تاکید بر اینکه تصفیه فاضلاب به روش فیزیکی طراحی شده است، خاطرنشان کرد: این سیستم ظرفیت تصفیه 25 متر مکعب ( 25 هزار لیتر)  آب در روز را دارد  و محل مصرف پساب آن نیز آبیاری فضای سبز و در صورت مناسب بودن کیفیت آب تصفیه شده برای فلاش تانک سرویس های بهداشتی دانشگاه می باشد.