دیدار ریاست دانشگاه با اعضای شورای شهرقاین

تاریخ: ۱۳ دی ۱۳۹۶ ه‍.ش. نویسنده: -

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در روز دوشنبه 11 آبان 1396 دکتر محمد حسین شفیعی میم رئیس دانشگاه بزرگمهر قائنات به همراه دکتر مودودی، معاون آموزشی و پژوهشی و محمد رضا پورحاتم، سرپرست حراست دانشگاه با اعضای شورای شهر و شهردار قاین در محل سالن جلسات شورای شهر دیدار داشتند. دکتر شفیعی در این دیدار بر ضرورت همکاری های بیشتر متقابل میان دانشگاه بزرگمهر قائنات و شهرداری قاین تأکید کرد.

وی هدف دانشگاه بزرگمهر را حل مسائل و مشکلات شهرستان به روش علمی و مهندسی بیان کرده و گفت: تربیت نیروی متعهد و متخصص مهمترین رسالت این واحد دانشگاهی است، و دانشگاه آمادگی داشته با تمام توان به پروژه‌های تحقیقاتی شهری ورود پیدا کند. دکتر شفیعی میم در ادامه افزود: باید برای بالندگی و رونق شهری و چاره جویی برای حل مشکلات ، همکاری دو جانبه ایی میان دانشگاه و شهرداری برقرار باشد، و طرفین تمام تلاش خویش را در راستای گسترش همکاری های فیمابین به منظور حل مشکلات به کارگیرند.

ریاست دانشگاه بزرگمهر قائنات در این دیدار مطالباتی دانشگاهی را مطرح نموده و از اعضای محترم شورای شهر درخواست همکاری هر چه بیشتر در حوزه خدمات شهری، بستر سازی در جذب خیرین و سایر مسائل را داشتند.

محسن فلکی نائب رئیس شورای شهرقاین هم با قدردانی از تلاش ها و خدمات ارزنده دانشگاه در این شهرستان عنوان کرد: شورای شهر با همه توان و ظرفیت و حداکثر مساعدت آمادگی دارد در کنار دانشگاه باشد.

سایر اعضاء شورای شهر نیز در زمینه های گوناگون  و نحوه همکاری نقطه نظرات خود را بیان نمودند

در پایان این دیدار تصمیماتی در راستای تقویت و بهبود جایگاه دانشگاه اخذ شد.