دکتر شکیب به همراه هیات رئیسه دانشگاه با مهندس کریمی فرماندار شهرستان قائنات دیدار کرد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، پیش از ظهر امروز دكتر سید احسان شکیب سرپرست جديد دانشگاه بزرگمهر قائنات به اتفاق دکتر کهن ترابی معاون دانشجویی و فرهنگی، دکتر کدخدا، معاون آموزشی و پژوهشی و پورحاتم رئیس اداره حراست دانشگاه با مهندس کریمی فرماندار شهرستان قائنات دیدار کرد.
در اين ديدار دکتر شکیب سرپرست دانشگاه بزرگمهر قائنات اظهار داشت: دانشگاه بزرگمهر قائنات ظرفیت مناسبی جهت پيشرفت هاي بزرگ و در خور شأن دارد لذا با اين بينشي كه در پيش خواهيم گرفت به بهترين نحو برنامه هاي خود را عملياتي خواهيم نمود.
وی با تأکید بر لزوم تعامل و هم‌افزایی هرچه بیشتر دانشگاه با جامعه و صنعت و تیم مدیریتی این شهرستان گفت: دانشگاه بزرگمهر با دارابودن نیروی انسانی جوان و خلاق، می‌تواند در حوزه مختلف نقش مؤثری را ایفا کرده و به این وسیله علاوه بر توان‌افزایی و افزایش نقاط قوت درزمینه رفع چالش‌های موجود نیز گام بردارد.

در ادامه، مهندس کریمی فرماندار شهرستان قائنات ضمن تشكر و قدرداني از حضور رئيس دانشگاه بزرگمهر قائنات به همراه هيأت رئيسه، دانشگاه را یک فرصت برای شهرستان خواندند و ابراز امیدواری کردند که از ظرفیت های این دانشگاه در راستای توسعه شهرستان استفاده کافی به عمل آید.
وی با تأكيد بر اين كه شهرستان قاین نياز به توسعه دارد و همه بايد با همدلي و همراهي مسير توسعه را هموار سازيم، افزود: دانشگاه ها بايد در خط مقدم توسعه حركت كنند و اين نياز اساسي امروز جوامع محسوب مي‌شود.
فرماندار قائنات دانشگاه بزرگمهر را منشاء خیر و برکت دانست و گفت: نقش دانشگاه در جوامع شهری نقش بسزایی در توسعه علمی و پژوهشی ايفاء مي كند.