آیین تکریم و تجلیل از خبرنگاران و اصحاب رسانه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، پیش از ظهر امروز آیین تجلیل از خبرنگاران و اصحاب رسانه به مناسبت روز خبرنگاربرگزار شد.در ابتدای این مراسم دکتر محمد حسین شفیعی میم رئیس دانشگاه بزرگمهر قائنات  ضمن خوش آمدگویی به خبرنگاران و پاسداشت ۱۷ مرداد روز خبرنگار  و تبریک این روز به عزیزان حاضر به بیان موفقیت ها و پیشرفت های دانشگاه بزرگمهر قائنات در حوزه های مختلف علمی ، پژوهشی ، رفاهی ،فرهنگی و عمرانی در سال تحصیلی گذشته پرداخت و به سولات خبرنگاران پاسخ دادند.

رییس دانشگاه بزرگمهر قائنات در جواب خبرنگاری در خصوص افزایش رشته گرایش های در دانشگاه بزرگمهر قائنات گفت:  پیش بینی 6 رشتۀ جدید کارشناسی در سند چشم انداز شده است که  با ابلاغ سند دانشگاه در مهرماه 99 حداقل در 2 رشته پذیرش داشته باشد.

در پایان این نشست خبری  با اعطا لوح از خبرنگاران و اصحاب رسانه تقدیر شد.