پیام تبریک دکتر شفیعی به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

تاریخ: ۳ مهر ۱۳۹۷ ه‍.ش. نویسنده: محمدهادی قاسمی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمد حسین شفیعی میم، رئیس دانشگاه بزرگمهر قائنات طی پیامی آغاز سال تحصیلی جدید را تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح است:

ن و القلم و مایسطرون

خداوند سبحان را شاکریم که بار دیگر توفیق ورود به فصل مهرِ دانش و فرزانگی نصیبمان گردید. تقارنِ بهار دانش و تعلیم و تربیت با هفته دفاع مقدس را به فال نیک گرفته و خاطره شجاعت و فداکاریِ فرزندان غیور و عزتمند ایران زمین را پاس می‌داریم.

اینجانب شروع دلنشین درس و دانشگاه را به جامعه دانشگاهی و دانشجویان عزیز، به ویژه دانشجویان جدید الورود که برای نخستین بار به محیط مقدس دانشگاه گام نهاده اند، را صمیمانه تبریک عرض نموده، و امیدوارم در سال تحصیلی جدید، دانشجویان عزیز با تکیه بر توانمندی ها و استعدادهای خود و با استفاده از ظرفیت های علمی و پژوهشی دانشگاه، همراه با اساتید، مدیران، کارشناسان و کارکنان دانشگاه اراده خویش را در جهت پیشرفت و بالندگی در عرصه های علم و معرفت استوار نموده، و همیشه راسخ و ثابت قدم در جهت فراگیری علم و دانش همت خویش را به کار بسته و خود را مجهز به سلاح تقوا و پایداری نمایند. با این شرایط می توانند در سالیان پس از دانشگاه چرخ های علمی و مدیریتی میهن عزیزمان ایران اسلامی را به نحو مطلوب به پیش ببرند، و حضور حقیقی و تأثیرگذار خود را در عرصه‌های علمی و فرهنگی جامعه به اثبات رسانند

جا دارد در آغاز سال تحصیلی جدید، ضمن تبریک این جشن بزرگ فرصت را غنیمت شمرده، مراتب سپاس و قدرشناسی خود را از اعضای محترم هیات علمی،اساتید  و کارکنان دانشگاه که با همت و تلاش خود در راستای تربیت نیروی انسانی خلاق و پایبند به ارزشها و اخلاق، گام های مؤثری بر می دارند، اعلام  نماید. در پایان با گرامیداشت ایام شهادت سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام و یاران باوفای ایشان و هفته دفاع مقدس، که در آستانه آن هستیم و تقارن آن با شروع سال تحصیلی جدید یادآور خلق حماسه بزرگ مردانی از خیل فرهیختگان و شاگردان مکتب ایثار و شهادت است؛ امیدداشته با توکل بر خداوند منان و پیروی از رهنمودهای رهبر فرزانه انقلاب، با همفکری و همدلی، بتوانیم موجبات عزت و سرافرازی کشور را فراهم آورده و تلاش کنیم تا جامعه دانشگاهی در محیط مقدّس علم در مسیر رونق و شکوفایی چرخه های تولید دانش و ایجاد دانشگاه تمدن ساز با شتاب بیشتری حرکت نماید.

محمد حسین شفیعی میم