دانشگاه بزرگمهر قائنات میزبان برگزاری پنجمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاههای اجرایی کشور

تاریخ: ۱۳ تیر ۱۳۹۷ ه‍.ش. نویسنده: محمدهادی قاسمی

دکتر محمد حسین شفیعی میم ریاست دانشگاه بزرگمهر قائنات و نماینده تام الاختیار سازمان سنجش از برگزاری پنجمین آزمون استخدامی دستگاههای اجرایی کشور برای اولین باردر این دانشگاه بزرگمهر قائنات خبر داد .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، دکتر محمد حسین شفیعی میم با اعلام این خبر گفت : این آزمون با شرکت 1134 متقاضی صبح جمعه 15 تیر ماه همزمان با سراسر کشور در دانشگاه بزرگمهر برگزار خواهد شد.

دکتر شفیعی میم با بیان این که 676 نفر از متقاضیان زن و 458 نفر مرد هستند گفت: خواهران در دانشگاه بزرگمهر قاینات و برادران در حوزه فرعی ودر دانشگاه پیام نور با یکدیگر به رقابت

ریاست دانشگاه بزرگمهر و نماینده تام الاختیار سازمان سنجش در دانشگاه بزرگمهر قائنات ضمن تقدیر وتشکر از فرمانداری،نیروی انتظامی ،مجموعه شهرداری وآتش نشانی ،اداره برق،شبکه بهداشت ودرمان، اورژانس115، دانشگاه پیام نور قاین وآموزش وپرورش که در برگزاری آزمون با دانشگاه بزرگمهر قائنات همکاری دارند گفت:در مجموع حدود 75 نفر از عوامل اجرایی در داخل حوزه امتحانی،عوامل ستادی وپشتیبانی در امر برگزاری آزمون همکاری خواهند داشت.

رئیس دانشگاه بزرگمهر قائنات از کلیه داوطلبین خواست تا حداقل یک ساعت قبل از شروع آزمون در محل حضور یافته واز همراه داشتن وسایل اضافه از جمله تلفن همراه،جزوه ،وسایل تیز وبرنده و... خودداری نمایند .