چاپ مقاله مدرس دانشگاه بزرگمهر قائنات در مجله معتبر بین‌المللی با ضریب تاثیر ۸.۰۸۶

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مقاله سرکار خانم زهرا شریفی دانش آموخته دانشگاه شهید بهشتی در رشته مدیریت فناوری اطلاعات گرایش مدیریت دانش و مدرس مهمان درس برنامه نویسی گروه های مهندسی مکانیک و عمران دانشگاه بزرگمهر قائنات با عنوان "Promoting consumer's attitude toward refurbished mobile phones: A social media analytics approach"  در نشریه "Resources, Conservation and Recycling" با اعتبار "JCR-Q1" و با ضریب تاثیر 8.086 به چاپ رسیده است. این نشریه دارای رتبه چهارم در بین نشریه های معتبر جهان در زمینه مدیریت پسماند waste management and disposal می باشد.

در این مقاله عوامل تاثیر گذار بر رفتار خرید مشتریان و همچنین انگیزاننده های اصلی نسبت به خرید گوشی های همراه نوسازی شده بر مبنای چارچوب تحلیلی کمی و کیفی پیشنهادی، بررسی شده است. این ارزیابی بر اساس داده های استخراج شده از شبکه اجتماعی توییتر (توییت های کاربران) انجام شده است که در آن عمده عوامل اثر گذار بر خرید گوشی های همراه نوسازی شده ( refurbished mobilephones) بر مبنای نظرات منتشر شده از کاربران در فضای توییتر، تحلیل و اولویت بندی شده است. نتایج حاصل از این تحقیق گامی موثر در راستای  بهینه سازی مدیریت زنجیره تامین معکوس ابزارهای الکترونیک و  توسعه پایدار منابع، در اختیار صاحبان صنایع ابزارهای الکترونیک قرار می دهد.