پیام رئیس دانشگاه بزرگمهر قائنات به مناسبت فرارسيدن هفته دولت

تاریخ: ۱ شهریور ۱۳۹۶ ه‍.ش. نویسنده: مدیر سایت

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، به مناسبت فرا رسیدن هفته  دولت، دکتر محمد حسین شفیعی میم رئیس دانشگاه بزرگمهر قائنات  با صدور پیامی، ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره‌ دولت مردان شهید رجایی و باهنر، هفته‌ دولت را به دانشگاهیان عزیز تبریک گفت.

متن پيام به اين شرح است:

بسمه تعالی

دوم تا هشتم شهریور در تقویم ایران اسلامی به یاد تلاش‌های مجاهدانه فرزندان پاک نهاد و گرانقدر انقلاب و احیا کننده روزهای پر شور خدمتگزاری، معلمان بزرگ ایمان و عمل، شهیدان رجایی و باهنر که در مسیر شهادت خدمت صادقانه در ایران اسلامی را عینیت بخشیدند مزین به نام دولت گشته است.
شهیدان گرانقدر این روز، اسطوره کامل ادب و اخلاص بودند که مقام معظم رهبری در تبیین شخصیت این دو بزرگوار فرمودند: شهید رجایی و شهید باهنر، حقاً و انصافاً دو چهره انقلابی و مومن و خالص بودند و زندگی و شهادت شان درس آموز بود.
هفته دولت نمادی از وحدت مردم و دولت به عنوان یکی از افتخارات انقلاب اسلامی است. بی شک همه ما می بایست با تأسی از ویژگی های والای اخلاقی و رفتاری شهیدان رجایی و باهنر آنان را الگوی همیشگی خود قرار داده و با بهره گیری از رفتار این شهیدان عزیز، در راه تعالی میهن اسلامی و در راستای اهداف عالی نظام مقدس جمهوری اسلامی و منویات مقام معظم رهبری و راهکارهای دولت تدبیر و امید تلاش و فعالیت نمایم تا زمینه های رشد و پیشرفت روز افزون کشور را در حیطه های مختلف به ویژه در حیطه علم و دانش فراهم آوریم.
اینجانب ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره شهداي والامقام دولت، به ویژه شهیدان رجایی و باهنر، هفته دولت و روز کارمند را به تمامی دولت مردان، مدیران، مسئولان و کارمندان خدوم و متعهد دولت بویژه جامعه بزرگ دانشگاهی تبریک گفته و توفیق روزافزون این بزرگواران را در ارائه خدمات به مردم در سایه توجهات حضرت ولی‌عصر (عج) و تحقق آرمان های بلند حضرت امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری و سیاست های دولت تدبیر و امید جناب آقای دکتر روحانی از درگاه خداوند متعال مسئلت می نمایم.

محمد حسین شفیعی میم