افتتاح مجازی زمین چمن مصنوعی دانشگاه‌

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، با حضوردکتر صدیقی، معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان، مدیرکل دفتر نظارت بر طرح های عمرانی، مدیرکل صندوق رفاه دانشجویان، مدیرکل تربیت بدنی و دیگر مدیران ستادی وزارت عتف و مسئولین سازمان برنامه و بودجه زمین چمن مصنوعی دانشگاه با مساحت 1526 متر مربع به صورت مجازی افتتاح و به بهره برداری رسید.

دکتر شکیب رییس دانشگاه بزرگمهر قائنات در این مراسم ضمن تشکر از حمایت های سازمان امور دانشجویان دانشگاه بزرگمهر قائنات با اشاره به بهره برداری از پروژه ۱۸۰۰ متری مجموعه ورزشی سرپوشیده دانشگاه بزرگمهر قائنات در اسفند ۹۷ با حضور دکتر صدیقی معاون وزارت علوم،تحقیقات و فناوری از افتتاح پروژه چمن مصنوعی دانشگاه با مساحتی بالغ بر ۱۵۰۰ مترمربع و اعتباری بیش از ۴ میلیارد ریال با مشارکت و حمایت سازمان امور دانشجویان گفت: امیدواریم با تداوم حمایت ها تا پایان سال جاری چندین پروژه ورزشی دیگر اعم از زمین والیبال ساحلی، زمین بدمینتون روباز، پیست دوچرخه سواری، سالن بدنسازی و پرورش اندام، سالن تنیس روی میز به بهره برداری رسانده و نسبت به تامین بخش دیگری از تجهیزات مجموعه ورزشی نیز اقدام کنیم.
معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان در این آیین با بیان ایجاد امکانات ورزشی مانند زمین چمن، زمین کفپوش و سالن ورزشی در جوار خوابگاه‌های دانشجویی گفت: این اقدام در راستای توجه بیشتر به سلامتی دانشجویان است تا فرصت بیشتری برای ورزش داشته باشند.
وی تصریح کرد: در همه دانشگاه‌ها اتاق تندرستی ایجاد شده است و در اکثریت دانشگاه‌ها نیز مرکز مشاوره سلامت دایر شده است تا به دانشجویان در امر ورزش مشاوره تخصصی بدهد.
رئیس سازمان امور دانشجویان افزود: از سال ۹۲ تاکنون ۱۴۱ پروژه ورزشی زودبازده در همجواری خوابگاه‌های دانشجویی به بهره برداری رسیده است و در دانشگاه‌ها ۷۴ اتاق تندرستی و۷۶ مرکز مشاوره تندرستی ایجاد و ۷۲ سالن ورزشی تجهیز شده است.
دکتر صدیقی با تاکید بر اهمیت سلامتی دانشجویان برای مسئولان وزارت علوم گفت: چندین سال است که طرح غربالگری جسمانی دانشجویان انجام می شود تا انواع آسیب های اسکلتی و بدنی آنان مشخص و برای درمان اقدامات لازم توصیه شود.
وی اظهار داشت: در آخرین طرح غربالگری صورت گرفته توسط مراکز مشاوره تندرستی دانشگاه‌ها ۴۰ هزار کارنامه سنجش جسمانی صادر شده است و این اطلاعات در حال آنالیز تخصصی است.