چاپ مقاله استاد مدعو دانشگاه بزرگمهر قائنات در مجله معتبر بین‌المللی با ضریب تاثیر 5.742

مقاله جناب دکتر محمد مصطفی غفوریان استاد مدعو دانشکده مهندسی، با عنوان " Clean water production by non-noble metal/reduced graphene oxide nanocomposite coated on wood: Scalable interfacial solar steam generation and heavy metal sorption " در  نشريه  " Solar Energy " با  اعتبار " JCR-Q1" و با ضريب تاثیر "5/742"مورد پذيرش قرار گرفت.
در این پژوهش به ارایه روشی موثر در تولید بخار به کمک چوب درخت صنوبر پوشش داده شده با نانو ذرات مختلف و نور خورشید پرداخته شده است. ارزیابی های تقطیری و تبخیری ماده مورد نظر با آب دریا عملکرد مناسب این ماده تجدیدپذیر را جهت تولید موثر آب قابل شرب نشان می دهد. به طوری که بازده تبخیری 90.23 درصد  در بهترین حالت تحت شدن نور خورشید بدست می آید. امید است در آینده ای نزدیک با این رویکرد  بتوان با هزینه بسیار کم از آب دریا و آب های آلوده، آب قابل شرب مورد نیاز جهان را تامین نمود.

مديريت پژوهشي و روابط عمومی دانشگاه بزرگمهر قائنات اين موفقيت را به پژوهشگران اين مقاله و خانواده دانشگاه بزرگمهر قائنات تبريك عرض نموده، از خداوند متعال موفقيت روز افزون اين عزيزان را مسئلت مي نمايد.