ریاست دانشگاه بزرگمهر با فرماندهی انتظامی شهرستان دیدار کرد

تاریخ: ۱۷ مهر ۱۳۹۷ ه‍.ش. نویسنده: محمدهادی قاسمی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه،صبح امروز دکتر محمد حسین شفیعی میم رئیس دانشگاه بزرگمهر قائنات در محل دفتر فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان، ضمن تبریک انتصاب جناب سرهنگ زال بیکی بعنوان فرمانده نیروی انتظامی شهرستان قاینات و هفته نیروی انتظامی، با یادآوری سختی ها و تلاش شبانه روزی عوامل انتظامی و امنیتی در برقراری صلح و ثبات در جامعه تقدیر و تشکر کردن و برای ایشان آرزوی موفقیت داشتند.

در ادامه ریاست افزود: دانشگاه بزرگمهر قائنات آمادگی خود را در انجام هرگونه مشاوره و همکاری با فرمانده نیروی انتظامی اعلام می دارد.

در ادامه این دیدار سرهنگ زال بیکی فرمانده نیروی انتظامی شهرستان ضمن تشکر و قدردانی،افزود: باتوجه به شعار هفته نیروی انتظامی که پلیس مقتدر، امین مردم هست، امیدوارم بتواند با اقتدار و حوصله به مردم عزیز خدمت نماید و امین خوبی برایشان باشیم.ایشان نیز راه پیشرفت هر مجموعه ای را تعامل دانستند و افزودند: پلیس مقتدر باید با همه تعامل و همکاری داشته باشد.

در پایان این مراسم از جناب سروان مجید مرتضی پور، جناب سروان ابوالفضل امجدی و ستوان دوم سید مهدی خادم که با دانشگاه همکاری داشته اند با اهدای لوح تقدیر شد.