پیام تبریک ریاست دانشگاه به مناسبت دهه فجر

تاریخ: ۱۱ بهمن ۱۳۹۷ ه‍.ش. نویسنده: -

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، دکتر محمد حسین شفیعی میم رییس دانشگاه بزرگمهر قائات در پیامی فرارسیدن ایام الله دهه مبارک فجر و سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و تقارن آن شهادت فاطمه زهرا (س) را محضر مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، ملت قهرمان ایران و دانشگاهیان تبریک و تسلیت گفت.

متن پیام  بدین شرح است:

بسمه تعالی

دوازدهمین روز بهمن57، شوق انگیز ترین صفحه كتاب انقلاب، روز ورود زعیـــم آگاه، ولی فقیه و رهبر مجاهدان و مبارزان حضرت امام خمینی (ره) به ایران، هنگامه تحقق وعده الهی در غلبه مستضعفان بر مستكبران بود.
کلام الهی والفجر و لیال عشر، نویدبخش پگاه روشن پیروزی است و خداى متعال را شاكريم كه اینک ملت غیور ایران اسلامی چهل بهار انقلاب اسلامی را گرامی میدارد.

بی‌شک تقارن چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران با ایام فاطمیه و شهادت حزن‌انگیز حضرت صدیقه طاهره (س) بستر مناسبی را برای ارائه پیام‌های معنوی انقلاب اسلامی فراهم خواهد ساخت، چراکه مکتب ما مکتبی علوی، فاطمی و حسینی است و این انقلاب بانام کربلای عشق گره‌خورده است و روح و جان شهیدان ما و حال و هوای انقلاب و دفاع مقدس ایران اسلامی همواره بانام کربلا و زهرای مرضیه عجین بوده و قلوب ما نیز همواره به عشق نینوای شهیدان می‌تپد.

چهل سالگی انقلاب، استثنایی‌ترین دوره تاریخ انقلاب اسلامی است؛ چراکه دشمنان نظام درصدد هستند در فضای مجازی با ایجاد شبهه و تفرقه‌افکنی بین ملت به ویژه قشر جوان و حکومت انقلاب اسلامی فاصله بیاندازند که باید هوشیارانه نقشه‌های آنان را نقش بر آب کنیم و وحدت و اتحاد ملی خود را بیش از گذشته داشته باشیم.

اینک در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی؛ ضمن گرامیداشت یاد و خاطره معمار کبیر انقلاب، امام خمینی (ره) و تمامی شهیدان و ایثارگران گرانقدر دوران انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و مدافعین حرم؛ ایام فتح و ظفر انقلاب اسلامی را که باغم شهادت فاطمه زهرا (س) به هم‌آمیخته است را محضر مقام معظم رهبری(مدظله العالی)  و ملت قهرمان ایران، دانشگاهیان به‌ویژه اساتید، دانشجویان و مردم شریف و انقلابی شهرستان قائنات تبریک و تسلیت عرض می‌نمایم.

محمد حسین شفیعی میم