دعوت ریاست دانشگاه از جامعه دانشگاهی جهت شرکت در راهپیمایی 13 آبان

تاریخ: ۱۳ آبان ۱۳۹۷ ه‍.ش. نویسنده: محمدهادی قاسمی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمد حسین شفیعی میم ریاست دانشگاه  در پیامی از جامعه دانشگاهی بویژه اعضاء هیات علمی، کارکنان و دانشجویان برای شرکت در راهپیمایی روز ۱۳ آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی دعوت کرد.

متن پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

سیزده آبان روز استوارى ملت ایران در مقابل ترفند استکبار است. (آیت‌الله خامنه‌ای)

در دفتر تاریخ پرافتخار ایران اسلامی یوم الله ۱۳آبان روزی است که اتفاق‌های مهم و تعیین‌کننده‌ای در جهت مبارزه مردم مسلمان ایران با استکبار و زورگویی در عرصه‌های کلان سیاسی در آن رخ‌داده است. سیزده آبان سالروز شهادت دانش آموزان انقلابی بدست دژخیمان پهلوی، تبعید امام راحل به ترکیه و حماسه تسخیر لانه جاسوسی به دست دانشجویان پیرو خط امام و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی است.

سیزدهم آبان، نقطه عطف تاریخی و روز سرنوشت ساز انقلاب اسلامی است که لبریز از مبارزات انسان‌های شریف و آزادی خواهی است که با ذلت ناپذیری از طاغوتیان به پا خاسته و مبارزه کرده اند، این نقطه با راهبری معمار کبیر انقلاب اسلامی در مبارزه با طاغوت زمانه و استکبار جهانی شور و جانی دوباره گرفت. با قیام دانش‌آموزان و دانشجویان آزاده و آزادی خواه که الهام گرفته  از رهبر آزادگان جهان، حضرت اباعبدالله الحسين و الگوگيري از قيام ايشان، که دربرابر ظلم و ستم ايستادند،  به همه مستضعفان جهان آموختند كه با توكل به قدرت ايمان، وحدت و همدلي، مي توان در برابر هر طاغوتي ايستاد و استعمار و استكبار را به خاك مذلت افكند.

یاوه گویی های اخیر رئیس جمهور آمریکا نیز عزم و اراده ملت ایران را برای مبارزه با استکبار جهانی صدچندان کرده، و این یاوه گویی­های نه تنها تاثیری در کند شدن حرکت و پیشرفت ایران اسلامی در عرصه های مختلف نداشته بلکه عامل وحدت و یکپارچگی ملت عزیز ایران نیز شده است.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی بویژه شهدای دانش آموز، از جامعه دانشگاهی اعم از اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه بزرگمهر قائنات دعوت مي نمايم تا همگام با اقشار مختلف مردم ضمن حضور گسترده و حماسی خود در راهپیمایی سیزده آبان امسال، صلابت، شجاعت، وحدت و همدلی خود را به منصه ظهور رسانده و با فریاد استکبارستیزی با آرمانهای امام راحل و اندیشه رهبر عظیم‌الشأن انقلاب، تجدید میثاق نماییم.

محمد حسین شفیعی میم

رئیس دانشگاه

ضمنا راهپیمایی روز يكشنبه ۹۷.۸.۱۳ ساعت ۹ از میدان امام خمینی (ره) شروع خواهد شد.