دیدار رییس واعضای هیأت رییسه دانشگاه با خانواده شهید انقلاب محمد صبیانی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، به مناسبت فرا رسیدن چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و با هدف ادای احترام به مقام والای شهیدان و تکریم خانواده آن‌ها، صبح امروز همزمان با هشتمین روز ایام الله مبارک فجر دکتر محمد حسین شفیعی میم رئیس دانشگاه بزرگمهر قائنات به همراه هیات‌رئیسه،مدیران و امام جماعت دانشگاه با خانواده شهید صبیانی دیدار کردند.

در این دیدار فرزند شهید صبیانی به مرور خاطراتی از زندگانی و نحوه رشادت های این شهید بزرگوار پرداختند.

شهید والا مقام محمد صبیانی در سال 1316 در شهر قائن متولد شد. وی در روزهای پایانی حکومت پهلوی در پخش و نشر اعلامیه‌ها علیه حکومت کوشا بود و در مجلس تظاهرات و راهپیمایی‌ها شرکت می‌کرد. تا اینکه در 22 آذر 1357 در زادگاهش ابتدا در سخنرانی آیت‌الله آیتی در مهدیه شهر شرکت کرد و سپس در تظاهرات ضدحکومت پهلوی حضور داشت. این تظاهرات به درگیری با عوامل حکومت و تیراندازی منجر شد که بر اثر اصابت گلوله به سر، به شدت مجروح شد و جهت درمان به مشهد انتقال یافت و در نهایت به شهادت رسید. پیکر پاک این شهید والا مقام در گلزار «خواجه اباصلت» واقع در مشهد مقدس به خاک سپرده شده است.