دانشگاه بزرگمهر قائنات میزبان برگزاری هفتمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاههای اجرایی کشور

دکتر محمد حسین شفیعی میم رییس دانشگاه بزرگمهر قائنات و نماینده تام الاختیار سازمان سنجش از برگزاری هفتمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاههای اجرایی کشور در این دانشگاه خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، رییس دانشگاه با اعلام این خبر گفت : این آزمون با شرکت 1234 متقاضی در دو نوبت صبح و عصر پنجشنبه 30 آبان ماه همزمان با سراسر کشور در دانشگاه بزرگمهرقائنات برگزار خواهد شد.

دکتر شفیعی میم با بیان این که 693 نفر از متقاضیان زن و 541 نفر مرد هستند گفت: برادران در دانشگاه بزرگمهر قاینات و خواهران در حوزه فرعی و در دانشگاه پیام نور با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت. ایشان افزودند تعداد 853 داوطلب صبح پنجشنبه در آزمون آموزش و پرورش به رقابت می پردازند که 516 نفر از این تعداد زن و 337 نفر آن ها مرد هستند. نماینده تام الاختیار سازمان سنجش در دانشگاه گفت: آزمون سایر دستگاه های اجرایی نیزعصر روز پنج‌ شنبه انجام خواهد شد، و در این آزمون 381 نفربا یکدیگر به رقابت می پردازند که 177 داوطلب زن و 204 داوطلب مرد حضور دارند.

رییس دانشگاه بزرگمهرقائنات و نماینده تام الاختیار سازمان سنجش در این دانشگاه ضمن تقدیر وتشکر از فرمانداری،  دانشگاه پیام نور قاین، نیروی انتظامی، مجموعه شهرداری وآتش نشانی، اداره برق، شبکه بهداشت و درمان، اورژانس115، جمعیت هلال احمر و آموزش وپرورش که در برگزاری آزمون با دانشگاه بزرگمهر قائنات همکاری دارند گفتند در مجموع حدود 110 نفر از عوامل اجرایی در داخل حوزه امتحانی، عوامل ستادی وپشتیبانی در امر برگزاری آزمون همکاری خواهند داشت.

رئیس دانشگاه بزرگمهر قائنات از کلیه داوطلبین خواست تا حداقل یک ساعت و نیم قبل از شروع آزمون در محل حوزه امتحانی حضور یافته واز همراه داشتن وسایل اضافه از جمله تلفن همراه، جزوه، وسایل تیز و برنده و... خودداری نمایند.