پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت روز روابط عمومی

تاریخ: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ ه‍.ش. نویسنده: محمدهادی قاسمی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمد حسین شفیعی میم، رئیس دانشگاه با صدور پیامی فرارسیدن 27 اردیبهشت"روز روابط عمومی و ارتباطات" را تبریک گفت.
متن پیام بدین شرح است:

بسمه تعالی

روابط عمومی بهترین نمایانگر اوضاع داخلی یک نهاد از یک سو و از سوی دیگر منعکس کننده چگونگی مسایلی است که در آن نهاد می گذرد.

مقام معظم رهبری (مدظله العالی)

نقش مؤثر و سازنده ارتباطات در رشد و تحول همه‌جانبه‌ی جوامع به وسیله اطلاع‌رسانی شفاف و آگاهانه با تکیه‌بر عنصر اخلاق و واقعیت از نیازهای جامعه‌ی امروز ماست.  ارتباطات باید به مفاهیم تعالی بخش جامعه پیوند بخورد تا کارکردی در خور انتظار داشته باشد

روابط عمومی‌ها نیز به عنوان یکی از کانون‌های برقراری ارتباط دوجانبه به عنوان بازوان حرفه‌ای سازمان در حوزه‌های درون سازمانی و فرا سازمانی نقشی مهم و ارزنده در اطلاع‌رسانی و آگاهی بخشی به مخاطبان بر عهده دارند؛ و بدون روابط عمومی هیچ فعالیتی انعکاس نمی‌یابد.

27اردیبهشت ماه روز جهانی ارتباطات و  هفته روابط عمومی فرصتی است مغتنم برای بازبینی هوشمندانه و منصفانه در راه های طی شده، فراز و نشیب های فراوان پیش رو و نیز ترسیم چشم اندازی روشن از آینده که می تواند درخور شان و منزلت جوامع امروز طراحی و تدبیر شود.

اینجانب  این روز را بر همه  جهادگران این عرصه خطیر تبریک عرض نموده، توفیق روز افزون شان  را در جهت تحقق اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی و سیاست‏های دولت تدبیر و امید از درگاه حضرت حق مسئلت می‏ نمایم.

محمد حسین شفیعی میم