چاپ دو عنوان کتاب جدید در انتشارات دانشگاه

سیزدهمین و چهاردهمین کتب انتشارات دانشگاه بزرگمهر قائنات با همت دکتر میثم کهن ترابی عضو محترم هیات علمی گروه فقه و حقوق اسلامی دانشگاه به چاپ رسیدند.

سیزدهمین کتاب انتشارات دانشگاه با عنوان روش تحقیق و پژوهش علمی در نهج البلاغه مناسب برای دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد جزو تالیفات این استاد گرانقدر می باشد.

درآمدی بر اخلاق و حقوق نیز که ترجمه کتاب Ethics and Law , An Introduction نوشته Bradley Wendel می باشد عموم علاقه مندان به این رشته خصوصا حقوقدانان را مخاطب خود قرار داده است حاصل کار مشترک دکترکهن ترابی و سرکار خانم فاطمه سادات قاسمی می باشد. این کتاب چهاردهمین کتاب به چاپ رسیده انتشارات دانشگاه و سومین اثر نویسنده در انتشارات دانشگاه بزرگمهر قائنات می باشد.

علاقه مندان جهت خرید این کتب می توانند به سایت فروشگاه انتشارات دانشگاه به نشانی pub.buqaen.ac.ir مراجعه نمایند.