آغاز فصلی نو در بزرگمهر قائنات

دانشگاه بزرگمهر قائنات همگام با دیگر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور، با اتخاذ تدابیری در شرایط ویژه ناشی از شیوع ویروس کرونا به استقبال نودانشجویان سال 1399 این دانشگاه رفت.

در پی برگزاری آیین مجازی معارفه نودانشجویان دانشگاه بزرگمهر قائنات با حضور ریاست و جمعی از مدیران دانشگاه و همچنین جمع کثیری از نودانشجویان ورودی 1399، مهندس یعقوبی مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بزرگمهر قائنات گزارشی از اهم اقدامات صورت گرفته در استقبال از نودانشجویان این دانشگاه ارائه نمود.
وی در آغاز ضمن خوشامدگویی مجدد به تمامی نودانشجویان سال 99 دانشگاه بزرگمهر قائنات و آرزوی تندرستی و بهروزی برای ایشان و با اشاره به تشکیل ستاد استقبال از نودانشجویان سال 1399 به ریاست معاونت دانشجویی و فرهنگی و عضویت برخی از مدیران دانشگاه بزرگمهر قائنات در مهرماه 99، به تشریح اهم تصمیمات اتخاذشده و اقدامات صورت گرفته در قالب این ستاد به شرح ذیل پرداخت.
راه اندازی صفحه راهنمای نودانشجویان
مهندس یعقوبی با اشاره به اینکه در سال های اخیر نودانشجویان با گروه بندی در گروه های 10 نفره پس از طی مراحل ثبت نام حضوری و تحویل مدارک در قالب تورهایی به سرپرستی جمعی از دانشجویان فعال دانشگاه از قسمت های مختلف دانشگاه بازدید نموده و به تفصیل با فضاهای مختلف دانشگاه، ساختار دانشگاه در سطوح مختلف از ریاست تا معاونین، مدیران، کارشناسان و حتی گروه های دانشجویی مختلف و همینطور حقوق متقابل دانشگاه و دانشجویان آشنا شده و این اقدام با توجه به غیرحضوری بودن ثبت نام در امسال ناشی از شیوع ویروس کرونا مقدور نبود، لذا تلاش شد این برنامه با راه اندازی صفحه ای ویژه نودانشجویان سال 99 در سایت دانشگاه جبران شود.
وی معرفی فضاهای مختلف دانشگاه، ساختار دانشگاه و معرفی تفصیلی دو حوزه مهم از دانشگاه که دانشجویان در طول تحصیل مراجعات متعددی به آن خواهند داشت شامل حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی و حوزه معاونت آموزشی و پژوهشی و همچنین آموزش کار با سامانه های مهم دانشجویی در بخش های مختلف دانشگاه به همراه ارائه اهم آیین نامه های مورد نیاز دانشجویان در قالب کلیپ های تصویری و فایل های PDF را از جمله محتوای ارائه شده در این صفحه دانست که به همت کارشناسان اداره فناوری اطلاعات دانشگاه راه اندازی و محتوای آن از سوی دیگر مدیریت های مربوطه تامین و ارائه شد.
انجام کلیه مراحل ثبت نام به صورت غیرحضوری
مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بزرگمهر قائنات در ادامه به تدابیر صورت گرفته از سوی مدیریت امور آموزشی دانشگاه در خصوص انجام کلیه مراحل ثبت نام شامل ثبت نام اینترنتی و احراز هویت اولیه، ارسال مدارک و احراز هویت نهایی دانشجویان با همکاری مدیریت پژوهشی و فناوری اطلاعات دانشگاه از طریق سامانه های الکترونیکی پیش بینی شده اشاره کرد و افزود: در این راستا همچنین بسیاری از فرم های مربوط به سایر حوزه ها اعم از فرهنگی، تربیت بدنی، دانشجویی و ... نیز با توجه به این موضوع بازنگری شد.
برگزاری مجازی آیین معارفه نودانشجویان
مهندس یعقوبی ضمن یادآوری برگزاری آئین معارفه نودانشجویان در قالب سفری سه روزه به مشهد مقدس در سال های اخیر و عدم امکان برگزاری این آئین به شیوه حضوری در سال جاری، به برگزاری این مراسم با سخنرانی ریاست دانشگاه، مدیر فرهنگی و اجتماعی و رئیس اداره تربیت بدنی، مدیر امور آموزشی و رئیس اداره حراست دانشگاه و با حضور جمع کثیری از نودانشجویان از طریق فضای مجازی با عنوان "فصلی نو" در صبح روز چهارشنبه 1399/08/21 اشاره کرد و پاسخگویی برخط کارشناسان به سوالات نودانشجویان، نشست تعاملی نودانشجویان با مدیران گروه های آموزشی، پخش کلیپ های معرفی دانشگاه، قرائت میثاق نامه نودانشجویان، برگزاری آئین پرچم سپاری و ... را از دیگر برنامه های برگزار شده در این نشست برشمرد.
راه اندازی صفحه معرفی دانشگاه در قاب دوربین در سایت دانشگاه
آشنایی نودانشجویان با فضاها و برنامه های دانشگاه به صورت سمعی و بصری نیز از دیگر مصوبات ستاد استقبال از نودنشجویان سال 1399 دانشگاه بزرگمهر قائنات بود که با راه اندازی سربرگ "در قاب دوربین" در سایت دانشگاه محقق شد و تصاویر متنوعی از فضاهای دانشگاه، فعالیت ها و برنامه های فرهنگی، اجتماعی و تربیت بدنی در آن قرار گرفت و همچنان نیز بروزرسانی و غنی سازی آرشیو این صفحه در دستور کار کارشناسان مربوط قرار دارد.
تهیه و ارسال هدایای فرهنگی ویژه نودانشجویان
دبیر ستاد استقبال از نودانشجویان سال 1399 دانشگاه بزرگمهر قائنات ادامه داد: با توجه به عدم امکان اعزام نودانشجویان سال 99 همچون سنوات گذشته به پابوسی حضرت ثامن الحجج(ع)، هدیه ای ناقابل به رسم یادبود شامل یک کلاسور جاجیمی از صنایع دستی شهرستان قائنات به همراه لوح یادبودی با امضای معاونت دانشجویی و فرهنگی و بسته ای از سوغات پایتخت طلا و یاقوت سرخ جهان شامل زرشک و زعفران اصل قائنات برای نودانشجویان عزیز تدارک دیده شده است که به محض احراز هویت نهایی، به نشانی پستی که در سامانه پویا خود اعلام داشته اند، از طریق پست ارسال خواهد شد.

مهندس یعقوبی در پایان ضمن تشکر از حمایت های ریاست محترم دانشگاه و معاونت محترم دانشجویی و فرهنگی و همچنین مدیران محترم فناوری اطلاعات، آموزش، دانشجویی، روابط عمومی، امور عمومی، امور مالی، حراست و ... از زحمات تمامی کارشناسان این واحدها و کارشناسان مدیریت فرهنگی و اجتماعی و اداره تربیت بدنی و دیگر دست اندرکاران تشکر و قدردانی نمود.

گفتنی است در حال حاضر انتخاب واحد تمامی نودانشجویان صورت گرفته و تمامی کلاس های آموزشی ایشان از صبح شنبه 24 آبان ماه 99 به صورت مجازی آغاز شده است.