روابط عمومی دانشگاه بزرگمهر قائنات در بخش «روابط عمومی الکترونیک» جشنواره روابط عمومی‌های برتر دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی و فناوری کشور شایسته تقدیر شناخته شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه به نقل از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، صبح دوشنبه ۲۳ تیرماه در آئینی که با حضور دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و جمعی از مدیران ارشد این وزارت در محل سالن شهدای جهاد علمی برگزار شد، از برگزیدگان جشنواره روابط عمومی‌های برتر ‏دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی، پارک‌های علم و فناوری و مؤسسات تابعه تجلیل شد.

در اختتامیه این جشنواره روابط عمومی دانشگاه بزرگمهر قائنات در بخش «روابط عمومی الکترونیک» در بین دانشگاه های گروه " د" کشور شایسته تقدیر شناخته شد.

لازم به یادآوری است این جشنواره در سه محور عمومی شامل «اطلاع رسانی و ارتباط با رسانه‌ها»، «تبلیغات و انتشارات در راستای اجرای مدیریت سبز» و «روابط عمومی الکترونیک» و دو محور ویژه شامل «مدیریت سبز و مصرف بهینه منابع» و «مسئولیت اجتماعی» برگزار شد.

گفتنی است بیش از ۵۰۰۰ اثر از ۱۱۰ دانشگاه و مرکز علمی کشور به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده بود.

لینک خبر بر روی سایت وزارت علوم