رضایت بیش از 97 درصدی داوطلبان هشتمین آزمون استخدامی در دانشگاه بزرگمهر قائنات

هشتمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاه های اجرایی کشور درروزهای 11 و 12 دی 1399 در دانشگاه بزرگمهر قائنات با موفقیت برگزار شد.

دکتر صفایی فر مدیر آموزش دانشگاه و نماینده تام الاختیار سازمان سنجش در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه گفت: این آزمون با حضور 1917 داوطلب از شهرستان های قاینات و زیرکوه در حوزه امتحانی دانشگاه بزرگمهر قائنات برگزار شد. وی افزود در روز پنجشنبه 11 دی حوزه خواهران در دانشگاه بزرگمهر قائنات و حوزه برادران در دانشگاه پیام نور بود و در روز جمعه 12 دی هر دو حوزه خواهران و برادران در دانشگاه بزرگمهر قائنات قرار داشت.

وی در ادامه گفت در این آزمون بیش از 150 نفر به عنوان عوامل اجرایی، حفاظتی و پشتیبانی با ستاد برگزاری آزمون همکاری داشتند که در اینجا از زحمات بی شائبه همگی این عوامل تقدیر و تشکر می شود.

وی با اشاره به وضعیت بیماری کرونا گفت تمامی پروتکل های بهداشتی مربوطه قبل، حین و بعد از آزمون با نظارت ناظرین شبکه بهداشت و درمان به صورت کامل رعایت شد.

وی به بازرسی ناظر سازمان اداری و استخدامی از تمامی مراحل برگزاری آزمون اشاره کرد و گفت فرآیند برگزاری آزمون به صورت عالی مورد تایید ناظر قرار گرفت.

نماینده تام الاختیار سازمان سنجش به نظرخواهی سازمان سنجش از داوطلبان در خصوص وضعیت برگزاری آزمون اشاره کرد و گفت طبق اعلام سازمان سنجش، میزان رضایت داوطلبان از حوزه دانشگاه بزرگمهر قائنات به طور متوسط بیش از 97 درصد بوده است که نشاندهنده برگزاری موفق این آزمون در دانشگاه بزرگمهر قائنات می باشد.

دکتر صفایی فر در پایان از فرمانداری، نیروی انتظامی، مجموعه شهرداری وآتش نشانی، اداره برق، شبکه بهداشت ودرمان، اورژانس115، هلال احمر، دانشگاه پیام نور و دانشکده پرستاری و مامایی که در برگزاری آزمون با دانشگاه بزرگمهر قائنات همکاری داشتند تقدیر و تشکر کرد.