جلسه تکریم و معارفه معاون آموزشی، پژوهشی و مدیرامور آموزش دانشگاه برگزار شد

ظهر امروز جلسه تکریم و معارفه معاون آموزشی و پژوهشی و مدیر امور آموزشی دانشگاه با حضور دکتر سید احسان شکیب رئیس دانشگاه، دکتر کهن ترابی، معاونت دانشجویی و فرهنگی و جمعی از مدیران، اعضای هیات علمی و پرسنل دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای جلسه دکتر شکیب  در سخناني ضمن تشكر از زحمات دکتر نعمت الله کدخدا معاون آموزشی پژوهشی سابق دانشگاه، به نقش مهم پژوهش در دانشگاه اشاره کرده و فعالیت های انجام شده در این حوزه را بسیار قابل تقدير دانست.
وی در ادامه ضمن معزفی دکتر مهدی مودودی بعنوان معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه از ایشان بابت قبول مسئولیت سنگین این حوزه قدردانی کرد.
دکتر شکیب در بخش دیگری از سخنان خود دکتر مجتبی شیخی را نمونه یک مدیر دقیق، وظیفه شناس و مسئولیت پذیر معرفی کرده و از خدمات ارزشمند ایشان در دوران تصدی مدیریت امور آموزش دانشگاه تقدیر و تشکر کرد.
در ادامه ضمن معرفی دکتر حسین صفایی فر به عنوان مدیر امور آموزش دانشگاه، ابراز امیدواری کرد با شور و نشاط و انگیزه بالای که از ایشان سراغ داریم و همکاری پرسنل حوزه آموزش شاهد ادامه پیشرفت در ارائه خدمات مطلوب به دانشجویان باشیم.
 همچنین در ادامه این برنامه دکتر کدخدا و دکتر شیخی ضمن ارائه گزارشي از عملكرد خود از همكاري مدیران گروه های آموزشی،اعضای هیات علمی و پرسنل تقدير و تشكر كردند.
در ادامه این جلسه دکتر مودودی و صفایی فر به تشريح برنامه ها و اهداف خود پرداختند و در پايان جلسه نيز لوح تقدير و هدايايي به رسم یادبود به دکتر کدخدا و دکتر شیخی اهدا گردید.