ارتقای دکتر شفیعی میم به مرتبه دانشیاری

تاریخ: ۳۰ شهریور ۱۳۹۸ ه‍.ش. نویسنده: محمدهادی قاسمی

دکتر محمد حسین شفیعی میم  در جلسه روز پنج شنبه 1398/06/29 هیات ممیزه دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی خراسان جنوبی با کسب رای موافق این هیات علمی از مرتبه استادیاری به مرتبه به دانشیاری ارتقا یافتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بزرگمهر قائنات، دکتر محمد حسین شفیعی میم رئیس محترم دانشگاه بزرگمهر قائنات پس از سالها تلاش در حوزه های پژوهشی و آموزشی و انتشار مقالات متعدد در ژورنال های معتبر ISI و ISC و همچنین راهنمایی و مشاوره دانشجویان در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری با تقویت پرونده علمی خود توانست به این موفقیت مهم نائل آید.

روابط عمومی دانشگاه ضمن تبریک این موفقیت به ایشان که حاصل سال ها تلاش علمی و آموزشی بوده و عرض تبریک به جامعه دانشگاهی شهرستان، برای ایشان توفیق روز افزون و تداوم موفقیت در کسب درجات علمی بالاتر را از خداوند متعال خواستار است.