تفاهم نامه جهت تکمیل کتابخانه دانشگاه بزرگمهر قائنات منعقد شد

تاریخ: ۳۱ مرداد ۱۳۹۶ ه‍.ش.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بزرگمهر قائنات، در جلسه ای که دکتر محمد حسین شفیعی میم  ریاست دانشگاه بزرگمهر در بنیاد علمی آموزشی قلم چی با کاظم قلم چی واقف و متولی بنیاد علمی آموزشی قلم چی (وقف عام) و دیگر همکاران ایشان داشتند، تفاهم نامه جهت تکمیل کتابخانه دانشگاه منعقد شد.

در این تفاهم نامه بنیاد علمی آموزشی قلم چی(وقف عام)  مبلغ سه میلیارد ریال را جهت تکمیل کتابخانه دانشگاه تامین در اختیار دانشگاه بزرگمهر قائنات قرار خواهد داد.

جا دارد از طرف روابط عمومی دانشگاه بزرگمهر قائنات ازخیر نیک اندیش جناب آقای کاظم قلم چی  که به دانشگاه عنایت ویژه ای داشته، زحمات جناب آقای دکتر شفیعی میم ریاست محترم دانشگاه و پیگیری های مجدانه جناب آقای محمد علی شوشتری رئیس هیئت مدیره مجمع حامیان دانشگاه بزرگمهر و نماینده بنیاد علمی آموزشی قلم چی در شهرستان تقدیر و تشکر نماییم.