پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت روز دانشجو

تاریخ: ۱۷ آذر ۱۳۹۷ ه‍.ش. نویسنده: محمدهادی قاسمی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمد حسین شفیعی میم ریاست دانشگاه در پیامی سالگرد حماسه 16 آذر و روز دانشجو را به همه دانشجویان تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح است:

بسمه تعالی

در نظام جمهوری اسلامی، دانشجو باید بارزتر از دیگر دانشجویان در هر جای دیگر دنیا، نقش داشته باشد.

مقام معظم رهبری(مدظله العالی)

دانشجو، واژه ای مقدس و مظهر اقتدار و بالندگی یک ملت سرافراز است. دانشجو، اقیانوسی موج خیز از عطش دانش و تشنگی معرفت است که همیشه با نشاط و افتخار به امید فردایی روشن می جوشد و می خروشد.
شانزدهم آذر یادآور به خاک و خون کشیدن دانشجویانی است، که با شهادت خود به جهانیان فهماندند ایرانیان از هر قشری در برابر استعمار، استکبار و دخالت بیگانگان همچون سروی استواری ایستاده اند و همواره مکتب عاشورایی را سرلوحه راه آزادگی و استقلال خود قرار می دهد.

خوشبختانه دانشجویان امروز ما نیز به عنوان گروه مرجع اجتماعی و آینده سازان میهن اسلامی از ظرفیت های بی پایانی برای استمرار پیروزمندانه این حرکت برخوردارند و به تعبیر مقام معظم رهبری یکی از اقشار فاخر و با ارزشی هستند که مظهر شهامت و سرعت عملِ ملت ایران محسوب می شوند.

اکنون که در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی هستیم، باید بدانیم که توسعه دانشگاه ها و توجه به دانشجویان از جمله مسائلی بود که این انقلاب به خوبی دنبال کرده، و حال با توجه تهدیدات استکبار جهانی، ضروري است با توسعه علم و دانش خود در تمامی علوم روز دنیا، کشور عزیزمان را از هر لحاظ به استقلال، شکوفایی و خودکفایی نزدیکتر و رفاه، آرامش و آسایش را برای مردم غیرتمند این سرزمین به ارمغان آورده و همچون گذشته نگذاريم بحران‌هاي اقتصادي و تهديدهاي نظامي، خللي در امور جامعه ايجاد نمايد و از اين موج جديد تحريم‌ها، بعنوان يك فرصت در راستاي شكوفايي استعدادها استفاده نمائيم.
اینجانب ضمن پاس داشت یاد و خاطره شهدای مبارزه با استکبار در روز 16 آذر 1332 این روز مقدس و جایگاه وارسته دانایی را به محضر دانشجویان عزیز تبریک عرض نموده و اميدوارم دانشجويان عزيز با تكيه بر توانمندي‌ها و استعدادهاي خود و همچنين با استفاده از ظرفيت‌هاي علمي و پژوهشي دانشگاه همراه با اساتيد، مديران و كاركنان، در محيطي پر نشاط، به فعاليت‌هاي علمي پرداخته و حضور حقيقي و تاثيرگذار خود را در عرصه‌هاي علمي و فرهنگي جامعه به اثبات رسانده، و با درک و شناختي دقیق از این جایگاه خطیر و با تکیه بر همت شایسته و والاي خود، زمینه ساز توسعه، پیشرفت و آبادانی کشور ايران اسلامی باشند. در پایان از تمامی کارکنان و اساتيد ارجمند، پر تلاش و متعهد دانشگاه انتظار می­رود که همچون گذشته بستر مناسبي را براي ارائه‌ي خدمات آموزشي و پژوهشي به دانشجويان گرامي فراهم آورند.

محمد حسین شفیعی میم