پیام رئیس دانشگاه به مناسبت سال نو

تاریخ: ۲۸ اسفند ۱۳۹۷ ه‍.ش. نویسنده: -

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمد حسین شفیعی میم، رئیس دانشگاه بزرگمهر قائنات در پیامی فرا رسیدن سال نو را به تمامی دانشگاهیان تبریک گفت.

متن پیام به این شرح است:

هو الرّحمن الرّحيم

پس به آثار رحمت خدا بنگر كه چگونه زمين را پس از مرگش زنده مي كند و اوست كه مردگان را پس از مرگ زنده میگرداند و بر هر چيزی توانا است. (روم 50 )

سال نو همیشه نوید بخش افکار نو، کردار نو و تصمیم های نو برای آینده است. آینده ای که همه امید داریم بهتر از گذشته باشد. نوروز گرچه عیدی باستانی است، ولی سر آغازی دوباره بر تجدید ارادت ها، یکدلی و محبت های خالصانه و زدودن کدورت هاست و فصلی نو برای نو شدن همراه با طبیعت است. عید نوروز آغاز رویش است، این رویش همچنان که در طبیعت محسوس است، می تواند در دل ها و جان های ما و حرکت رو به پیشرفت ما نیز خود را مجسم و نمایان کند.

با خوبی ها و تلخی ها آنچه بود برگی دیگر از دفتر روزگار ورق خورد، برگی دیگر از درخت زمان بر زمین افتاد و بهاری نو در شرف آغاز است .

لازم است در آستانه سال جديد، از همراهی ها و پشتيبانی های دلگرم كننده مردم شریف و مسئولین محترم شهرستان  قائنات با دانشگاه بزرگمهر قائنات سپاسگزاری ويژه نموده و به همه همكاران تلاشگر اعم از اعضای محترم هیات علمی، مديران و كاركنان گرامی حوزه های مختلف كه دل در گرو سربلندی هر چه بيشتر دانشگاه داشته و دارند، خدا قوت و خسته نباشید گفته، و از تلاش خستگی ناپذیر این عزیزان تقدیر و تشکر نمایم .

اینجانب با گرامیداشت یاد و خاطره ی امام راحل و شهدای گرانقدر خصوصاً مدافعین حرم و وطن، در آستانه حلول سال جدید خورشیدی و عید سعید نوروز باستانی، آغاز سال 1398 شمسی و تقارن آن با فرخنده ايام ولادت باسعادت مولاي متقيان، حضرت علي (ع) و ايام پرخير و برکت رجب را به فال نيک گرفته، و آغاز سال جديد و بهار طبيعت را خدمت هم وطنان گرامی، دانشگاهیان عزیز، خاصه خانواده دانشگاه بزرگمهر قائنات تبریک صمیمانه عرض می نمایم، و سالی سرشار از برکت و معنویت همراه با سلامتی و شادی را از درگاه ایزد متعال برای ملت سرافراز ایران مسئلت دارم

امید است سال آینده، با انسجام کاری بیشتر، همدلی،  همفکری و هم افزائی، سالی پربرکت برای کشور عزیزمان ایران و سرشار از موفقیت برای همگان باشد.

محمد حسین شفیعی میم