رئیس دانشگاه با صدور پیامی از دانشگاهیان برای شرکت در راهپیمایی روز قدس دعوت کرد.

تاریخ: ۹ خرداد ۱۳۹۸ ه‍.ش. نویسنده: -

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمد حسین شفیعی میم  رئیس دانشگاه بزرگمهر قائنات با صدور پیامی از دانشگاهیان برای شرکت در راهپیمایی روز قدس دعوت کرد.

متن این پیام بدین شرح است:

بسمه تعالی

إِنَّ الَّذِینَ قَالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا فَلَا خَوْفٌ علیهم و لا هم یحزنون   (سوره الاحقاف آیه13)

روز قدس تجلی گاه رشادت و پایمردی، اراده استوار و تزلزل ناپذیر و حمایت های جانانه و شورانگیز امت های مسلمان جهان از مردم مظلوم فلسطین و مخالفت با صهیونیسم جنایتکار و استکبار جهانی است.

پیام روشن روز جهانی قدس، بعنوان یادگار ارزشمند معمار کبیر انقلاب اسلامی، این است که جمهوری اسلامی ایران هرگز دفاع از حق و عدالت را به خاطر میل قدرتهای استکباری کنار نمی‌گذارد و همچنان پیشتاز این حرکت مبارک باقی خواهد ماند.

روز قدس به نماد آزادی‌خواهی ملت مظلوم فلسطین در سراسر جهان تبدیل شده و مسلمانان روزه‌دار هرساله ندای اسارت فلسطین اشغالی را فریاد می‌زنند، اما آنچه که امسال به راهپیمایی روز جهانی قدس ابعاد دیگری داده است، تلاش آمریکا و برخی کشورهای مرتجع منطقه در مشروعیت بخشیدن به دولت اسرائیل از طریق طرح معامله قرن است.

اینجانب ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات هموطنان عزیز و گرامیداشت روز جهانی قدس، با توجه به شرایط کنونی مردم مظلوم و بی پناه فلسطین از جامعه دانشگاهی کشور به ویژه از دانشجویان عزیز، اساتید محترم  و کارکنان خدوم دانشگاه بزرگمهر قائنات دعوت می نمایم همچون سالیان گذشته ، همگام با سایر اقشار ملت فهیم و خداجوی ایران اسلامی ، در راهپیمایی روز جهانی قدس شرکت کرده و با حضور گسترده، پرشکوه و حداکثری خود، بار دیگر ضمن تجدید میثاق با آرمان‌های امام راحل (ره) و پیروی از رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت ا... العظمی خامنه‌ای (مدظله العالی) حمایت خود را از مبارزات اسلامی و حق‌طلبانه ملت مظلوم فلسطین در راه رهایی قدس شریف به گوش جهانیان برسانند.

محمد حسین شفیعی میم

ت