به تو از دور سلام

ھرسال ھمین روز‌ها بود که مهیای سفر به کربلا می‌شدیم و با رفقای چندساله و قدیمی راه می‌افتادیم سمت کربلا؛ اما امسال به دلیل ویروس کرونا توفیق پیاده روی اربعین و زیارت عتبات عالیات از محبین و مشتاقان امام حسین (ع) سلب شد؛ حال که این توفیق عظیم از ما سلب شده است، چگونه با اهل بیت عصمت و طهارت مواسات داشته باشیم؟ توفیق راهپیمایى اربعین نداشتیم، اما توفیق قدم برداشتن برای خدمت رسانی به امام زمان عجل ا... تعالی فرجه الشریف، از ما گرفته نشده و راهش بسته نیست.
خانواده دانشگاه بزرگمهر قاینات با شرکت در پویش نذر خون، پیاده روی مزار شهدای فرخ آباد به شهدای گمنام دانشگاه آزاد و تجدید میثاق با راه شهدا و نصب بنرهای اربعینی حال هوای اربعین را زنده نگه داشتند.