اطلاعیه مهم ورزشی

تاریخ: ۱ آبان ۱۳۹۶ ه‍.ش. نویسنده: محمدهادی قاسمی

به نقل از مدیریت تربیت بدنی دانشگاه:به دنبال ثبت نام دانشجویان واجد شرایط عضویت در تیم های ورزشی دانشگاه جهت حضور در مسابقات دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی منطقه ۹ کشور-انتخابی چهاردهمین المپیاد ورزش قهرمانی دانشجویان کشور در تابستان ۱۳۹۷ به میزبانی دانشگاه های شیراز و اصفهان-بدینوسیله زمان و مکان آزمون عملی عضویت در تیم های ورزشی دانشگاه در رشته های ذیل اعلام می گردد؛مستدعی است تمامی دانشجویان واجد شرایط(اعلام شده در نشانی الکترونیکی دانشگاه و کانال تربیت بدنی)با در دست داشتن کارت دانشجویی در زمان مقرر مراجعه و نسبت به شرکت در آزمون اقدام نمایند.
بدیهی است عواقب عدم مراجعه واجدین شرایط در زمان مقرر نظیر به حدنصاب نرسیدن اعضاء تیم ها، عدم اجازه ورود به تمرینات تیم ازسوی مربیان و ... برعهده خود دانشجویان خواهد بود.
آزمون تیم تنیس روی میز پسران:
زمان:چهارشنبه-۳آبان-ساعت۱۸:۳۰تا۲۰
مکان:خیابان امام رضا(ع)،روبروی مسجد قلعه،خانه پینگ پنگ

آزمون بدمینتون دختران:
زمان:دوشنبه-اول آبان-ساعت۱۶تا۱۷:۳۰
مکان:بلواربسیج-سالن آزادی
آزمون تکواندودختران:
زمان:سه شنبه-۲آبان-ساعت۱۵:۳۰تا۱۷
مکان:بلوارسیمانشهر،روبروی تامین اجتماعی،باشگاه اتحاد
آزمون تیم شنا
زمان:
دختران:پنجشنبه-۴آبان-ساعت۱۰:۳۰
پسران:جمعه-۵آبان-ساعت۱۰:۳۰
مکان:بلوار ولی عصر(عج)،مجتمع آبی فرهنگ
تیم کشتی آزاد و فرنگی:
زمان:روزهای فرد-ساعت۱۹:۳۰
مکان:بلواربسیج-خانه کشتی
تذکر:اعضای نهایی تیم کشتی از بین دانشجویان واجد شرایطی که در تمامی تمرینات حضور منظم داشته اند،قبل از اعزام انتخاب خواهند شد.