پیام تسلیت رئیس دانشگاه به مناسبت درگذشت مهندس علی نظری دانش آموخته دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر سید احسان شکیب رئیس دانشگاه بزرگمهر قائنات در پی درگذشت مهندس علی نظری دانش آموخته رشته مهندسی مکانیک این دانشگاه پیام تسلیتی به شرح ذیل صادر کرد.

هوالباقی
کل من علیها فان و یبقی وجه ربک ذو الجلال و الاکرام

با کمال تأثر و تأسف درگذشت دانش آموخته فرهیخته، با اخلاق و گرانقد این دانشگاه،مرحوم مهندس علی نظری، خانواده دانشگاه بزرگمهر قائنات را ‏بسیار اندوهگین و داغدار کرد.‏
اینجانب از طرف خود و اعضای هیأت رئیسه دانشگاه بزرگمهر قائنات ضمن ابراز تأسف و همدردی، این مصیبت را به خانواده محترم، دوستان و اساتید ایشان تسلیت عرض نموده و از درگاه ایزد منان، رحمت و مغفرت الهی برای آن مرحوم و سلامتی و شکیبایی برای بازماندگان مسئلت می نمایم.

سید احسان شکیب