حکم رئیس دانشگاه بزرگمهر قائنات صادر شد

دکتر سیداحسان شکیب با تأیید شورای عالی انقلاب فرهنگی و به موجب حکمی از سوی دکتر ‏منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به‌مدت چهارسال به سمت رئیس دانشگاه ‏بزرگمهر قائنات منصوب شد.‏

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکترمنصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در  حکمی دکتر سید احسان شکیب را که پیش از این سرپرست دانشگاه بزرگمهر قائنات بود، به عنوان رئیس این دانشگاه منصوب کرد.

در بخشی از حکم صادر از سوی مقام عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری آمده است: «با عنایت به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزنده جناب‌عالی و تایید شورای عالی انقلاب فرهنگی به موجب این حکم برای مدت چهارسال به ریاست دانشگاه بزرگمهر قائنات منصوب می‌شوید.

امیدوارم با سعی و اهتمام جناب عالی و بر اساس اهداف و سیاست‌های دولت تدبیر و امید و برنامه‌های تقدیم شده به مجلس شورای اسلامی و بهره‌مندی از تجربه‌های مفید استادان، محققان و کارشناسان محترم و جلب مشارکت دانشگاهیان و همفکری با سایر مسئولان دانشگاهی برای اعتلای نظام آموزش عالی کشور گام های موثری بردارید.

انتظار می‌رود با رعایت منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید و حفظ بیت المال و اعمال سیاست‌های موثر صرفه‌جویی در هزینه‌ها، پرهیز از تجمل‌گرایی، تقویت نظم و انضباط و قانونمندی و ارتقای علمی، فرهنگی و اجتماعی آن دانشگاه و با اتکال به خداوند متعال نهایت کوشش و اهتمام خویش را به کار برید.»