پیام تبریک رئیس دانشگاه بزرگمهر قائنات به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

تاریخ: ۱۷ بهمن ۱۳۹۶ ه‍.ش. نویسنده: محمدهادی قاسمی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه،دکتر محمد حسین شفیعی میم رئیس دانشگاه بزرگمهر قائنات  در پیامی ضمن تبریک سی نهمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی  از جامعه علمی کشور، اعضاءمحترم هیات علمی و کارکنان اداری و دانشجویان دانشگاه  برای حضور در راهپیمایی 22 بهمن دعوت کرد.
 متن کامل این پیام بدین شرح است :

ان تنصروا الله ینصرکم و یثبت اقدامکم

دهه فجر انقلاب اسلامی یادآور دلاوری‌های مردمانی است که در پرتو عنایات حضرت حق و انسجام ملی و با رمز وحدت تحت لوای معمار کبیر انقلاب حضرت امام راحل(ره)، با هدف برپایی حکومت اسلامی و برقراری استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی، از جان و مال خویش گذشتند و در برابر ظلم‌ها و بی‌عدالتی‌ها ایستادند و در نهایت بر طاغوت زمان پیروز شدند و تحقق وعده نصرت پروردگار را به چشم خود دیدند.

اکنون سی و نه بهار از آن ایستادگی شگرف ملت و پیروزی حق می گذرد و نهال نوپای انقلاب اسلامی امروز به درختی تنومند بدل گشته است. تلاش و پشتکار بی وقفه و شبانه روزی فرزندان غیور وطن در تمام عرصه های علمی، فرهنگی، اقتصادی، نظامی، سیاسی و بین المللی، دریای پرتلاطم انقلاب را در دریای بیکران علم و دانش به سمت دریچه های نورانی تکنولوژی و پیشرفت پیش می راند و این عوامل باعث شده، تا دشمنان شکست خورده انقلاب به کارشکنی و ایجاد چالش در راه پرشتاب انقلاب روی بیاورند.

امسال به ویژه با وجود تهدیدات جدید و غیراخلاقی و غیرانسانی استکبار جهانی، بیش از هر سال نیازمند وحدتیم،  و همه ملت ایران باید با حضور در راهپیمایی 22 بهمن، که روز ملی برای ایرانیان است از انسجام ملی و اسلامی و قدرت کشورمان دفاع کنیم.

اینجانب ضمن تبریک سی نهمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و گرامیداشت یاد و خاطره امام خمینی (ره)، شهدای انقلاب و دوران دفاع مقدس و در راستای تبعیت‌ از فرامین‌ رهبر‌ معظم‌ انقلاب‌ و همگام با دولتمردان دولت تدبیر و امید از اقشار مختلف مردم شریف، فرهیخته و همیشه در صحنه ایران اسلامی، از همگان به خصوص جامعه علمی کشور، اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان دعوت می کنم که همچون سنوات گذشته دوشادوش ملت قدردان ایران اسلامی در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن شرکت کرده، ضمن تجدید میثاق با آرمان‌های مقدس امام راحل(ره) و شهدای گرانقدر، بار دیگر انسجام ملی، عزت و اقتدار میهن اسلامی را به نمایش گذارید، باشد که عزت و عظمت ایران بیش از این برای جهانیان شناخته شود.

دکتر محمد حسین شفیعی میم